Υλικά

2-3 πατάτες, σε μπαστουνάκια
2-3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
ρίγανη
πάπρικα
αλάτι

Διαδικασία
Βήμα 1
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 220οC. Στρώνετε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί ψησίματος.
Βήμα 2
Απλώνετε τις πατάτες στεγνές πάνω στο ταψί, τις αλατίζετε και πασπαλίζετε με πάπρικα και ρίγανη.
Βήμα 3
Ραντίζετε με το ελαιόλαδο και ανακατεύετε. Ψήνετε στο φούρνο για 20-25 λεπτά.

Συνταγή για κολοκυθοκεφτέδες
Υλικά που θα χρειαστείτε

1 κιλό κολοκυθάκια τριμμένα
1 κρεμμύδι ξερό
1 αβγό
1 κρόκο αβγού
120γρ. φέτα
100γρ. γραβιέρα
100γρ. μανούρι
1 κ.σ άνηθο
1 κ.σ μαϊντανό
2 κ.σ δυόσμο
2 κ.σ κρεμμύδι φρέσκο
3 κ.σ φρυγανιά τριμμένη
2 κ.σ αλεύρι
Ξύσμα από 1 λεμόνι

Σως γιαουρτιού:

250γρ. γιαούρτι
1 κ.σ άνηθο ψιλοκομμένο
Χυμό από 1 λεμόνι
Αλάτι, πιπέρι