Υλικά: 4-5 αυγά σφιχτά, 1 μαρούλι και 1 σαλάτα χοντροκομμένα, 300 γρ. τόνο κονσέρβας στραγγισμένο, κομματιασμένο, 3 ώριμες ντομάτες κομμένες σε φέτες ή ντοματίνια κομμένα στη μέση, 1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε φέτες, 1 αγγούρι κομμένο σε ροδέλες, 1 κουταλιά της σούπας κάππαρη στραγγισμένη, 10 ελιές Καλαμών Για τη σάλτσα: 5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο, 2 κουταλιές της σούπας ξίδι, 1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα, αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση: Πλένετε, στραγγίζετε και χοντροκόβετε τις σαλάτες. Τις ρίχνετε σε μπολ μαζί με τα αυγά κομμένα σε φέτες, τις ντομάτες, τις πιπεριές, τις ελιές, το αγγούρι και την κάππαρη. Χτυπάτε τα υλικά της σάλτσα και περιχύνετε τη σαλάτα.