Υλικά

• 2 στήθη κοτόπουλο χωρίς την πέτσα

• 3 πράσα ψιλοκομμένα

• 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα

• 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη

• 4 κουταλιές βούτυρο

• 4 κουταλιές αλεύρι

• 2 φλυτζάνια γάλα

• 2 αυγά

• 1 κ.γ. ρίγανη

• 1 φλιτζάνι κεφαλοτύρι τριμμένο

• 1 πακέτο φύλλο κρούστας

• βούτυρο για το άλειμμα των φύλλων

• αλάτι

Εκτέλεση

Βράζουμε το κοτόπουλο σε σκέτο νερό μέχρι να μαλακώσει.

Το σουρώνουμε το ψιλοκόβουμε και το αφήνουμε να κρυώσει.

Σε ένα μεγάλο τηγάνι βάζουμε το βούτυρο να λιώσει και ρίχνουμε τα πράσα και τα κρεμμύδια.

Χαμηλώνουμε τη φωτιά και σοτάρουμε ανακατεύοντας συνέχεια, μέχρι να μαλακώσουν.

Ρίχνουμε το αλεύρι, ανακατεύουμε και αρχίζουμε να προσθέτουμε το γάλα σιγά-σιγά για να μη σβολιάσει.

Μόλις πήξει η κρέμα προσθέτουμε το κοτόπουλο, το τυρί, τα αυγά χτυπημένα, αλάτι και μπόλικο πιπέρι.

Ανοίγουμε το φύλλο και το κόβουμε στα 3.

Αλείφουμε το κάθε φύλλο με λίγο βούτυρο και βάζουμε μια γεμάτη κουταλιά γέμιση. Τυλίγουμε σε τρίγωνα.

Αλείφουμε το κάθε τρίγωνο με λίγο βούτυρο και τα αραδιάζουμε σε βουτυρωμένο ταψί.

Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 40 λεπτά.

Γίνονται περίπου 30-35 κομμάτια