Φτιάξτε εύκολα μπισκότα που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι ενώ η μυρωδιά από κανέλα φέρνει στον νου όμορφες αναμνήσεις.
Υλικά

500 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
250 γραμμάρια καστανή ζάχαρη
200 γραμμάρια βούτυρο
1 κουταλιά του γλυκού μαγειρική σόδα
1 κουταλιά του γλυκού μπέικιν πάουντερ
2 αυγά
1 βανίλια σε σκόνη
λίγο αλάτι
κανέλα

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε σε ένα μπολ, με κουτάλι, το αλεύρι, την καστανή ζάχαρη, τη μαγειρική σόδα, το μπέικιν πάουντερ και τη βανίλια
Στη συνέχεια ρίχνουμε τα αυγά και το βούτυρο.

Τελευταία βάζουμε το αλάτι και την κανέλα. Η κανέλα καλό είναι να είναι τρεις με τέσσερις κουταλιές της σούπας αλλά μπορεί να αλλάξει η ποσότητα ανάλογα με το πόσο αρέσει αυτό το υλικό και πόσο βαριά θέλουμε τυχόν να τα κάνουμε.

Πλάθουμε τη ζύμη μας και δίνουμε το σχήμα που θέλουμε, κατά προτίμηση στρογγυλό.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου, στον αέρα, στη μεσαία σχάρα, για είκοσι λεπτά περίπου ή αλλιώς μέχρι να ροδίσουν (ο χρόνος είναι ανάλογα με τον φούρνο που έχει κανείς στη διάθεσή του).