Υλικά

14 φέτες ψωμί του τοστ
80 γρ. Βούτυρο γάλακτος
1 συσκευασία σκληρό τυρί
150 γρ τσένταρ τριμμένο
3 αβγά
2 ποτήρια γάλα
1/2 συσκευασία φρέσκο τυρί κρέμα 

Εκτέλεση

Λιώνουμε το βούτυρο.
Βουτυρώνουμε το ταψί και στρώνουμε με φέτες ψωμιού. Τις αλείφουμε με βούτυρο.
Ανακατεύουμε τα τυριά, με το τυρί κρέμα.
Χτυπάμε το γάλα με τα αβγά.
Απλώνουμε τα τυριά πάνω στο ψωμί, κρατώντας μια ποσότητα για την επιφάνεια.
Σκεπάζουμε με το υπόλοιπο ψωμί και το αλείφουμε με το υπόλοιπο βούτυρο.
Περιχύνουμε με το μείγμα των αβγών.
Απλώνουμε στην επιφάνεια τα τυριά που έμειναν.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει ωραία η επιφάνεια.