Υλικά

500 γρ. αλεύρι
320 γρ. ελαιόλαδο
320 γρ. χυμός πορτοκαλιού
1 κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ
10 γρ. κανέλα
350 γρ. ζάχαρη άχνη
150 γρ. σταφίδες ξανθές

Διαδικασία
Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε το ελαιόλαδο, τον χυμό πορτοκαλιού και κατόπιν τα υπόλοιπα υλικά μαζί. Ανακατεύουμε με το χέρι και τοποθετούμε σε ένα ταψί λαδωμένο και αλευρωμένο, διαμέτρου 24 εκ. Ψήνουμε στους 160° C, στο αέρα, για 45-50′.