Υλικά

250 γρ γιαούρτι
250 γρ σιμιγδάλι ψιλό
100 γρ ζάχαρη (εγω βάζω καστανή)
3 κ.σ. ηλιέλαιο
3 κ.σ. ινδική καρύδα
ξύσμα από 1 προτοκάλι ή 2 μανταρίνια
1 κ. γ. μπέικιν παουντερ
1 κ. γ. σόδα
2/3 του ποτηριού χυμό πορτοκαλιού ή μανταρινιού

Για το σιρόπι:

400 γρ νερό
350 γρ ζάχαρη
φλούδα από πορτοκάλι ή μανταρίνι 

Εκτέλεση

Σε μία μπασίνα, βάζουμε το γιαούρτι, την ζάχαρη, το σιμιγδάλι, το ελαιόλαδο, την ινδική καρύδα, ξύσμα και ανακατεύουμε καλά
Στο χυμό, βάζουμε την σόδα, ανακατεύουμε (προσοχή, να είστε πάνω από την λεκάνη σας γιατί φουσκώνει και αφρίζει πολύ) και την προσθέτουμε στο μείγμα μας.
Τέλος, βάζουμε και το μπείκιν παουντερ. Ανακατεύομε καλά και χύνουμε το μείγμα στην φόρμα λίγο λαδωμένη.
Αφήνουμε περίπου μισή ώρα να ξεκουραστεί.
Μετά το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170-180 βαθμούς για περίπου 45 λεπτά. Το χαράζουμε και το σιροπιάζουμε με το ζεστό σιρόπι, όχι καυτό!