Υλικά
Για το τυρί
300 γρ. κεφαλοτύρι, σε 2 χοντρές φέτες των 150 γρ.
100 ml ε.π. ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
1 φλιτζάνι αλεύρι
3 αυγά, ελαφρά χτυπημένα
1 φλιτζάνι σουσάμι
½ φλιτζάνι μαυροσούσαμο

Για τη σάλτσα
170 γρ. μέλι θυμαρίσιο
100 ml ε.π. ελαιόλαδο
χυμό από 1 λεμόνι
2 κουτ. σούπας λευκό ξίδι
1 κουτ. σούπας φύλλα φρέσκιας ρίγανης
αλάτι

Διαδικασία
Σάλτσα: Βάζουμε στο μούλτι το μέλι, το ελαιόλαδο, τον χυμό λεμονιού, το ξίδι και λίγο αλάτι και χτυπάμε για 2΄ μέχρι να δημιουργηθεί ένα ενιαίο μείγμα. Αδειάζουμε τη σάλτσα σε ένα μπολ και προσθέτουμε τα φύλλα ρίγανης. Αφήνουμε στην άκρη.

Τυρί: Βάζουμε το ελαιόλαδο σε ένα σαγανάκι (σκεύος) να ζεσταθεί σε μέτρια φωτιά. Βάζουμε 4 μπολ στον πάγκο της κουζίνας και ρίχνουμε στο πρώτο κρύο νερό, στο δεύτερο το αλεύρι, στο τρίτο τα χτυπημένα αυγά και στο τελευταίο τα δύο είδη σουσαμιού. Βυθίζουμε τα κομμάτια του τυριού πρώτα στο νερό, μετά τα περνάμε από το αλεύρι, τα αυγά και, τέλος, τα πανάρουμε με το σουσάμι. Βάζουμε το παναρισμένο κεφαλοτύρι στο σαγανάκι και μαγειρεύουμε για 2΄-3΄ και από τις δύο πλευρές μέχρι να ροδίσει αλλά να μην καεί (προσοχή, γιατί το σουσάμι καίγεται πολύ γρήγορα!). Σερβίρουμε το σαγανάκι αμέσως ραντίζοντας με τη σάλτσα μελιού.