Υλικά16 κολοκύθια, πολύ μικρά
80 ml ε.π. ελαιόλαδο
1 μεγάλο κρεμμύδι ξερό, ψιλοκομμένο
3 κεδροκούκουτσα
1/2 κουτ. γλυκού κύμινο, σε σκόνη
100 ml λευκό κρασί
1 σκελίδα σκόρδο
1 ½ κουτ. γλυκού πελτέ ντομάτα Σαντορίνης
500 ml ζωμό λαχανικών
1 κουτ. γλυκού κοφτή μέλι
1 κουτ. γλυκού κοφτό κορν φλάουρ
1 μάτσο καυκαλήθρες
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

ΔιαδικασίαΠλένουμε και καθαρίζουμε λίγο το σκληρό κοτσάνι από τα κολοκυθάκια και τα κρατάμε ολόκληρα.
Σε κατσαρόλα με ελαιόλαδο σοτάρουμε το κρεμμύδι με τους σπόρους κέδρου, το κύμινο και τη σκελίδα σκόρδο ολόκληρη. Στη συνέχεια προσθέτουμε τον πελτέ ντομάτας και σοτάρουμε για 2 ανακατεύοντας με ξύλινη κουτάλα και σβήνουμε με το λευκό κρασί. Προσθέτουμε τα κολοκυθάκια και τον ζωμό λαχανικών και το μέλι. Πρέπει να σκεπάζονται μέχρι τη μέση τα κολοκυθάκια. Μαγειρεύουμε για 15΄.
Αφαιρούμε τα κολοκυθάκια από την κατσαρόλα και δένουμε τη σάλτσα με κορν φλάουρ αραιωμένο με λίγο νερό. Ελέγχουμε το φαγητό σε αλάτι και πιπέρι και σουρώνουμε τη σάλτσα από μια σήτα.
Προσθέτουμε στη σάλτσα φυλλαράκια από τις καυκαλήθρες όπου τους έχουμε αφαιρέσει τα κοτσάνια. Σερβίρουμε τη σάλτσα πάνω από τα κολοκυθάκια και ραντίζουμε με ελαιόλαδο.