Υλικά

1 πακέτο σπαγγέτι
1 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
γραβιέρα Σαν Μιχάλη Σύρου, τριμμένη
Για τον κιμά
400γρ. κιμά μοσχαρίσιο
1 κρεμμύδι μεγάλο, ψιλοκομμένο
1 πιπεριά πράσινη, σε τετραγωνάκια
1 πιπεριά κόκκινη, σε τετραγωνάκια
2 κολοκυθάκια φρέσκα, σε κυβάκια
2 φλιτζάνια μανιτάρια φρέσκα, ψιλοκομμένα
4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
1 μελιτζάνα φλάσκα, σε κυβάκια
½ φλιτζάνι κόκκινο κρασί
400γρ. ντομάτα φρέσκια τριμμένη ή κονκασέ
αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο
2 κουτ. σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο

Διαδικασία
Βήμα 1
Ζεσταίνετε το λάδι και σοτάρετε το κρεμμύδι με τον κιμά, ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι ο κιμάς να αλλάξει χρώμα.


Βήμα 2
Προσθέτετε τα ψιλοκομμένα λαχανικά, σοτάρετε μερικά λεπτά ακόμη ανακατεύοντας συνεχώς και σβήνετε με το κρασί. Αλατοπιπερώνετε, ρίχνετε την ντομάτα, χαμηλώνετε τη φωτιά και σιγοβράζετε για 20-25 λεπτά με σκεπασμένη την κατσαρόλα. Κατόπιν ανακατεύετε το μαϊντανό.
Βήμα 3
Βράζετε στο μεταξύ το σπαγγέτι σε αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας του. Το σουρώνετε, το βάζετε σε βαθιά πιατέλα ή μπολ, το ανακατεύετε με την κρέμα γάλακτος και λίγο τριμμένο τυρί.
Βήμα 4
Ρίχνετε από πάνω τον πολύχρωμο κιμά και σερβίρετε χωρίς καθυστέρηση με τριμμένο τυρί, σερβιρισμένο ξεχωριστά.