Υλικά:

μισό κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις
125 γρ. Ζάχαρη άχνη
300 γρ. Βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
3 κ.γ. κανέλα 

Εκτέλεση:

Σε ένα μπολ βάζουμε το βούτυρο μαζί με τη ζάχαρη άχνη, την κανέλα και ανακατεύουμε με την μαρίζ μέχρι να γίνει πάστα.

Προσθέτουμε σιγά σιγά το αλεύρι και ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε μια εύπλαστη ζύμη. Αφού ομογενοποιηθούν τα υλικά πλάθουμε μπαλίτσες ή σε ό,τι άλλο σχήμα θέλουμε.

Τα βάζουμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα και τα πασπαλίζουμε με ζάχαρη και κανέλα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα για 10-12 λεπτά στους 180 c.