Υλικά

400 γρ. μανιτάρια champignon, φρέσκα
400 γρ. φιλέτο στήθος κοτόπουλου
50 ml ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
1 κρεμμύδι
1 σκ. σκόρδο
1 κ.σ. θυμάρι, φρέσκο
2 κ.σ. βούτυρο
50 γρ. κονιάκ
150 γρ. νερό
150 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
200 γρ. τυρί κρέμα
1 κύβος Κnorr Κότας
500 γρ. ταλιατέλες, βρασμένες για 2 λεπτά λιγότερο από της οδηγίες της συσκευασίας.
50 ml κρασί λευκό
60 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη

Εκτέλεση

Σε ένα φαρδύ τηγάνι σοτάρουμε το κοτόπουλο μέχρι να πάρει χρώμα.
Το αφαιρούμε και το αφήνουμε σε μια πιατέλα.
Στο ίδιο τηγάνι σοτάρουμε το κρεμμύδι με το σκόρδο.
Σβήνουμε με το λευκό κρασί.
Προσθέτουμε τα μανιτάρια κομμένα σε φέτες και τα σοτάρουμε να πάρουν χρώμα και να χάσουν τον όγκο τους.

Σβήνουμε με το κονιάκ.
Προσθέτουμε ξανά το κοτόπουλο κι όλα τα υπόλοιπα υλικά.

Ανακατεύουμε καλά, αφήνουμε να πάρει μια βράση και σερβίρουμε.