Υλικά
2 φιλέτα ψαριού (1 κιλού)
2 μέτρια κολοκυθάκια σε ζάρι
2 μέτριες πατάτες, κομμένες σε ζάρι
2 μελιτζάνες καθαρισμένες και κομμένες ζαρι
1 καρότο χοντροκομμένο
1 πιπεριά κόκκινη, σε μεγάλα κομμάτια
1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
50ml ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
5 ώριμες ντομάτες τριμμένες στον τρίφτη
1 ματσακι μαϊντανός, ψιλοκομμένος
μισό τεμάχιο φινόκιο
μερικά Φύλλα Βασιλικού
10γρ. ρίγανη φρέσκια
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Διαδικασία
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C. Σε ένα ταψί τοποθετούμε τα λαχανικά, αφού τα έχουμε κόψει, όπως λέει η συνταγή. Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε ελαιόλαδο. Σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και μαγειρεύουμε στους 180°C για 25 περίπου λεπτά.

Αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο και τοποθετουμε τα φιλέτα ψαριού που έχουμε αλατοπιπερωσει και συνεχίζουμε το ψήσιμο για άλλα 15΄ μέχρι να πάρουν χρώμα τα λαχανικά και να ψηθεί το ψάρι.

Τέλος προσθέτουμε τα φρέσκα μυρωδικά μας και ώμο ελαιόλαδο.