Στην εποχή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, δεν κερδίζουν χρήματα μόνο οι influencers ή οι διασημότητες, αλλά και τα κατοικίδια. Το site «All About Cats», ανακοίνωσε ποια είναι τα πλουσιότερα κατοικίδια στον κόσμο και ανάμεσά τους βρίσκεται η γάτα της Τέιλορ Σουίφτ.

Η Ολίβια Μπένσον, όπως είναι το όνομα της αγαπημένης γάτας της τραγουδίστριας, έχει καθαρή περιουσία που αποτιμάται στα 97 εκατομμύρια δολάρια

Πάνω από την Ολίβια βρίσκεται μια άλλη γάτα, γνωστή ως Νάλα Κατ, αξίας περίπου 100 εκατομμυρίων δολαρίων. Η Νάλα έχει τον δικό της λογαριασμό της στο Instagram, στον οποίο εμφανίζεται ως «δημόσιο πρόσωπο» και έχει περισσότερους από 4,4 εκατομμύρια ακόλουθους.
Την πρώτη θέση κατέχει ένας σκύλος, ένας γερμανικός ποιμενικός ονόματι Gunther VI, ο οποίος ανήκει στην ιταλική εταιρεία μέσων ενημέρωσης «Gunther Corporation» και κατέχει τον τίτλο του πλουσιότερου κατοικίδιου στον κόσμο με καθαρή αξία αξίας 500 εκατομμυρίων δολαρίων.
Πίσω από τη γάτα της Σουίφτ στη λίστα με τα πλουσιότερα κατοικίδια είναι τα σκυλιά της Όπρα Γουίνφρεϊ, με 30 εκατομμύρια δολάρια. Ακολουθεί η γάτα του αείμνηστου Καρλ Λάγκερφελντ με 13 εκατομμύρια δολάρια και ο σκύλος της αείμνηστης ηθοποιού Μπέτι Γουάιτ, με 5 εκατομμύρια δολάρια.