250 γρ. μανιτάρια porto bello (κομμένα σε φέτες)
500 γρ. μανιτάρια champignon (κομμένα σε φέτες)
250 γρ. μανιτάρια πλευρώτους (κομμένα σε φέτες)
500 γρ. ταλιατέλες
2 κ.σ. φρέσκο δεντρολίβανο
1 λτ. ζωμό λαχανικών
60 γρ. ελαιόλαδο
80 γρ. κρέμα βαλσάμικο
3 σκελίδες σκόρδο (ψιλοκομμένες)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Προθερμαίνουμε μία μεγάλη κατσαρόλα σε υψηλή θερμοκρασία και προσθέτουμε το ελαιόλαδο και όλα τα μανιτάρια. Τσιγαρίζουμε για 3′-4′ λεπτά και στη συνέχεια προσθέτουμε το σκόρδο και συνεχίζουμε για ακόμα 4′-5′ λεπτά.
Στη συνέχεια, προσθέτουμε την κρέμα βαλσάμικο, το δεντρολίβανο, τις ταλιατέλες, τον ζωμό σταδιακά ανακατεύωντας ανά διαστήματα, ώστε να διαχωρίσουν μεταξύ τους οι ταλιατέλες.
Όταν τα ζυμαρικά απορροφήσουν το ζωμό (αν χρειαστέι προσθέτουμε λίγο ακόμα), αφαιρούμε τη κατσαρόλα από την εστία και διορθώνουμε την γεύση με αλάτι και πιπέρι.