Το να είναι κανείς σταρ δεν αποτελεί εύκολη υπόθεση. Φώτα, φλας, πλατό και συνεντεύξεις αποτελούν την καθημερινότητα των αγαπημένων μας celebrities. Δεν είναι λοιπόν, παράλογο το γεγονός ότι τα διάσημα πρόσωπα θέτουν ως προτεραιότητά τους την εικόνα τους. Προκειμένου να μοιάζουν «αψεγάδιαστοι», δεν διστάζουν μάλιστα να σπαταλήσουν μια ολόκληρη περιουσία.

Ακολουθούν μερικοί από τους celebrities που ξοδεύουν εξωφρενικά ποσά για την εμφάνισή τους.

Τζένιφερ Άνιστον
Διαθέτει ένα από τα πιο «φρέσκα» πρόσωπα της σόουμπιζ, ενώ το σώμα της εύκολα παραπέμπει σε 20άρα. Η Τζένιφερ Άνιστον βέβαια έχει παραδεχτεί πως η εικόνα της της κοστίζει ακριβά, μιας και χρειάζεται περίπου 1.600 δολάρια μηνιαίως για προϊόντα περιποίησης προσώπου και επιπλέον, 5.500 δολάρια για το σώμα της. Τα έξοδα για την κάθε θεραπεία που ακολουθεί για το πρόσωπό της, ανέρχονται στα 895 δολάρια. Ακολουθεί επίσης, ειδική διατροφή, με τον διαιτολόγο της να λαμβάνει 8.000 δολάρια τον μήνα.
Τζένιφερ Λόπεζ
Η λάμψη της και η αψεγάδιαστη εικόνα της βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στις θεραπείες που ακολουθεί. Μια φορά την εβδομάδα, η Τζένιφερ Λόπεζ ακολουθεί ένα «τελετουργικό» ομορφιάς, που περιλαμβάνει μια μάσκα από… πλακούντα. Η συγκεκριμένη θεραπεία σφίγγει το δέρμα και το ενυδατώνει μέσα σε μισή ώρα. Κοστίζει μόνο… 1.200 δολάρια

Μπρίτνεϊ Σπίαρς
Το διαζύγιό της με τον Κέβιν Φέρντερλαϊν αποκάλυψε τις μηνιαίες σπατάλες που έκανε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς για την εικόνα της. Όταν κυκλοφόρησαν στη δημοσιότητα τα χαρτιά του διαζυγίου, έδειξαν πως η ποπ σταρ ξόδευε 16.000 δολάρια τον μήνα σε ρούχα και 102.000 δολάρια σε σπα, αισθητικές θεραπείες και ψυχαγωγία.
Μπιγιονσέ
Αν αναρωτηθεί κανείς ποια είναι η «βασίλισσα της μόδας» στη μουσική σκηνή, αυτόματα στο μυαλό του θα έρθει η Μπιγιονσέ. Εκείνη και ο σύζυγός της, Jay Z, αποτελούν ένα από τα πιο «στυλάτα» ζευγάρια του Χόλιγουντ. Φυσικά, η γκαρνταρόμπα τους κοστίζει μια περιουσία, αν σκεφτεί κανείς πως η Μπιγιονσέ χρειάζεται κάθε μήνα… 650.000 δολάρια μόνο για να αγοράσει καλσόν και τοπάκια για τις εμφανίσεις της στη σκηνή. Επιπλέον, ξοδεύει 4.000 δολάρια κάθε μήνα για τον διατροφολόγο της και 7.000 δολάρια για τον προσωπικό της γυμναστή.
Μαράια Κάρεϊ
Τα δημοσιεύματα θέλουν τη σταρ να το έχει «παρακάνει» με τα χρήματα που ξοδεύει για την εμφάνισή της, ειδικά μετά το διαζύγιο της από τον Νικ Κάνον. Όπως αναφέρουν, η Μαράια Κάρεϊ έχει εστιάσει πλέον, στην εικόνα της παραπάνω από ποτέ, με τα μηνιαία έξοδα που κάνει να ανέρχονται στα 85.000 δολάρια. Η τραγουδίστρια έχει επιλέξει να συνεργάζεται με τους καλύτερους -και φυσικά ακριβότερους- επαγγελματίες. Πιο συγκεκριμένα, ο στυλίστας της «κοστίζει» περίπου 65.400 δολάρια, ο hair stylist 9.600 δολάρια, ο make up artist 7.200 και τέλος, κάθε της ραντεβού για μανικιούρ – πεντικιούρ ανέρχεται στα 2.400 δολάρια.
Μαντόνα
H βασίλισσα της ποπ ετησίως ξοδεύει 700.000 δολάρια για καλλυντικά προϊόντα. Στο παρελθόν μάλιστα, είχε δηλώσει πως κοιμάται σε ένα ειδικό κουβούκλιο με σελοφάν για να παραμείνει σφιχτό το σώμα της. Τα τελευταία χρόνια, η Μαντόνα έχει προχωρήσει επίσης, σε πολλές αισθητικές επεμβάσεις. Ένα πρόσφατο άρθρο της DailyMail, αποκάλυψε πως το κόστος τους ανέρχεται περίπου στα 300.000 δολάρια. Τέλος, λέγεται πως στο σπίτι της διαθέτει ένα μηχάνημα που καταπολεμά την κυτταρίτιδα, με τη βοήθεια ακουστικών κυμάτων. Η αξία του εκτιμάται στα 99.000 δολάρια


Μίλα Κούνις
Για να διατηρήσει το νεανικό δέρμα της, η Μίλα Κούνις ακολουθεί μια θεραπεία που ονομάζεται «HD Diamond and Ruby Peel». Πρόκειται για μια διαδικασία, στην οποία χρησιμοποιούνται πολύτιμοι λίθοι. Η κάθε συνεδρία κοστίζει 8.900 δολάρια.
Έρικα Τζέιν
Η τραγουδίστρια, τηλεπερσόνα και ηθοποιός έχει δηλώσει ξεκάθαρα πως «το να ξοδεύει χρήματα είναι μέρος της δουλειάς της», ενώ έχει παραδεχτεί πως συνήθως ξοδεύει περισσότερα από αυτά που βγάζει κάθε μήνα. Όπως έχει πει δημόσια, τα μηνιαία έξοδα της Έρικα Τζέιν ανέρχονται σε 40.000 δολάρια, τα οποία συνήθως πηγαίνουν σε ρούχα, παπούτσια και θεραπείες προσώπου και σώματος.
Σακίλ Ο’Νιλ
Είναι γνωστό πως του αρέσει η «καλή ζωή» και είναι ένας από τους πιο «σπάταλους» celebrities, όπως έχει παραδεχτεί και ο ίδιος. Σύμφωνα με έγγραφα που έχουν κυκλοφορήσει, ο Σακίλ Ο’ Νιλ ξοδεύει 12.775 δολάρια κάθε μήνα για το φαγητό του, 110.505 δολάρια σε πολυτελείς διακοπές και περίπου… 23.950 για ρούχα