Η ιδέα της χρήσης τεχνητής νοημοσύνης για τη βελτίωση των ραντεβού δεν είναι κάτι καινούργιο. Πολλά χρόνια τώρα εφαρμογές γνωριμιών χρησιμοποιούν αλγόριθμους μηχανικής μάθησης για να προτείνουν ταίρι και να βελτιώσουν την εμπειρία των χρηστών τους.

Η νέα μέθοδος τεχνητής νοημοσύνης στοχεύει να πάει εξελίξει τη διαδικασία. Και πώς το καταφέρνει; Αναλύοντας τη συνομιλία σας και παρέχοντας ανατροφοδότηση και προτάσεις σε πραγματικό χρόνο.
Πώς λειτουργεί
Ακούγοντας τη συνομιλία σας και αναλύοντας τον τόνο, το συναίσθημα και το θέμα της συζήτησής σας. Με βάση αυτή την ανάλυση, προτείνει τα τέλεια πράγματα που πρέπει να πείτε για να συνεχίσετε τη συζήτηση και να κάνετε εξαιρετική εντύπωση στο ραντεβού σας


Βρίσκει ανταπόκριση;
Κάποιοι μπορεί να βρίσκουν λίγο ανησυχητική την ιδέα, ώστε να στηρίξουν το ραντεβού τους και την τύχη του σε μια τέτοια εφαρμογή. Ωστόσο, οι υποστηρικτές της τεχνολογίας υποστηρίζουν ότι μπορεί πραγματικά να βοηθήσει τους ανθρώπους να είναι πιο αυθεντικοί και παρόντες κατά τη διάρκεια των ραντεβού, αφαιρώντας μέρος της πίεσης, του άγχους αλλά και της αμηχανίας.