Η Warner Bros έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο επίσημο τρέιλερ για το πολυαναμενόμενο επικό σίκουελ επιστημονικής φαντασίας «Dune: Part 2».

Στο «Dune» του 2021, ο Πολ Ατρίδης (Τιμοτέ Σαλαμέ – Timothée Chalamet) αγωνίζονταν στον Αράκις, τον πιο επικίνδυνο και πιο αμμώδη πλανήτη του σύμπαντος, για να εξασφαλίσει το μέλλον της οικογένειάς του και των ανθρώπων του καθώς υπήρχε έξαρση των δυνάμεων του κακού. Το δράμα του Ντένις Βιλενέβ βασισμένο στο μυθιστόρημα του Φρανκ Χέρμπερτ, προτάθηκε για 10 Όσκαρ και κέρδισε έξι

Στη δεύτερη συνέχεια της ταινίας, ο Ατρίδης συνεργάζεται με την Τσάνι (Ζεντάγια – Zendaya) και τους Φρέμεν (Fremen) για να πάρει εκδίκηση από αυτούς που κατέστρεψαν την οικογένειά του. Το τρέιλερ της νέας ταινίας δείχνει τον Πολ να καβαλάει την πλάτη ενός τεράστιου σκουληκιού της άμμου στις ερήμους του Αράκις, ενώ η Τσάνι και οι και οι Φρέμεν τον επευφημούν.

«Στην πρώτη ταινία, ο Πολ Ατρίδης είναι φοιτητής… εδώ τον βλέπουμε να γίνεται πραγματικός ηγέτης», είπε ο Σαλαμέ στο CinemaCon.
Το «Dune: Part 2» θα βγει στους κινηματογράφους στις 3 Νοεμβρίου.
Δείτε το τρέιλερ

https://www.youtube.com/watch?v=Way9Dexny3w&t=144s