Το πολυαναμενόμενο «Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One», η έβδομη ταινία της επιτυχημένης σειράς ταινιών δράσης, θα βγει αυτό το καλοκαίρι. Σήμερα, Paramount Pictures έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο τρέιλερ για την ταινία.

Ο Τομ Κρουζ ρισκάρει τη ζωή του (ξανά) στο νέο τρέιλερ, μαζί με τη Χέιλι Άτγουελ και τον Σάιμον Πεγκ στην αρχή του τέλους για το μακροχρόνιο franchise

Σε αυτό το πολλά υποσχόμενο σίκουελ, ο Ίθαν Χαντ (Τομ Κρουζ) θα ξεκινήσει μια αποστολή που τελικά θα οδηγήσει στην ολοκλήρωση της ιστορίας του, καθώς είχε προαναφερθεί ότι αυτή η ταινία και η συνέχειά της θα λειτουργήσει ως αποχαιρετισμός για τον χαρακτήρα που υποδύθηκε ο Κρουζ κατά τη διάρκεια δύο δεκαετιών. Κανείς δεν θα είναι ασφαλής στο επερχόμενο blockbuster, με γνωστά πρόσωπα αλλά και νέες προσθήκες στο καστ να ρισκάρουν τα πάντα για να σώσουν τον κόσμο.

Δείτε το τρέιλερ

https://www.youtube.com/watch?v=avz06PDqDbM

Οι Ρεμπέκα Φέργκιουσον, Βινγκ Ρέιμς και Σάιμον Πεγκ επιστρέφουν στους ρόλους τους από τις προηγούμενες σειρές του franchise, λειτουργώντας ως σύμμαχοι του πρωταγωνιστή του χαρακτήρα του Κρουζ.
Αν και η κύρια πλοκή της ταινίας δεν έχει ασφαλώς αποκαλυφθεί, κάποιες από τις απειλές που θα πρέπει να αντιμετωπίσει ο Χαντ και η ομάδα του έχουν έρθει στο φως, καθώς ο Εσάι Μοράλες είναι ο βασικός κακός της ιστορίας. Μαζί του θα βρεθούν και άλλοι τρομεροί εχθροί, οι οποίοι θα φέρουν τον κατάσκοπο στα όριά του. Ο κακός θα είναι ένας άρτια εκπαιδευμένος δολοφόνος και παρόλο που ο Χαντ έχει μεγάλη εμπειρία στη μάχη σώμα με σώμα, θα είναι δύσκολο να ξεφύγει από τα χέρια του νέου ανταγωνιστή. Η μοίρα του κόσμου θα βρίσκεται σε ισορροπία εν μέσω μερικών από τα μεγαλύτερα ακροβατικά στην ιστορία του κινηματογράφου.
Το «Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One» θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 12 Ιουλίου.