Ντοκιμαντέρ έκανε το πώς πέρασε μία εβδομάδα χωρίς ρεύμα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Τουρκία, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, δημοσιεύοντάς το στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
To βίντεο περιέχει σκηνές μέσα από το σπίτι του την «εβδομάδα του σκότους» (έπειτα ο Κιλιτσντάρογλου πλήρωσε το ρεύμα), καθώς και τις επισκέψεις που δέχτηκε στην οικία του, ενώ στο μήνυμά του στο twitter αναφέρει:

«Ξεκίνησα έναν αγώνα για τους φτωχούς και τους παραμελημένους της χώρας μου. Αυτός είναι ο τρόπος να διαφωτίσουμε το λαό μας. Τις επτά σκοτεινές νύχτες, σκέφτηκα τα επόμενα βήματα του αγώνα μου. Ξέρω ότι δεν θα είναι εύκολο. Αλλά όλοι πρέπει να το γνωρίζουν αυτό: Ο αγώνας ενάντια σε αυτούς που πουλάνε την πατρίδα τους θα είναι σκληρός».
Ο πρόεδρος του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP) δεν είχε πληρώσει το λογαριασμό ρεύματος του σπιτιού του για 2 μήνες, προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για τις υπέρογκες αυξήσεις στην ενέργεια. Μετά την απόφαση, το ζεύγος Κιλιτσντάρογλου παρέμεινε στο σκοτάδι για μία εβδομάδα.