Η Πάμελα Άντερσον αποκάλυψε ότι συμφώνησε να πρωταγωνιστήσει σε μια νέα σειρά του Food Network Canada με τίτλο Pamela’s Cooking With Love.
Η συμφωνία ανακοινώθηκε τη Δευτέρα – μια εβδομάδα μετά την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ της στο Netflix Pamela, A Love Story, στο οποίο αποκαλύπτει πως νιώθει αβεβαιότητα για το μέλλον της στον χώρο του θεάματος.
Η χορτοφάγος Πάμελα η οποία εδώ και 30 χρόνια δεν έχει φάει κρέας λέει πως στη σειρά θα συνεργάζεται με διάφορους σεφ όπου θα φτιάχνει φυτικά μενού μέσα στο σπίτι της στο Βανκούβερ.
«Η δημιουργία κομψών και φιλόξενων χώρων ήταν πάντα σημαντική για μένα», είπε πει η Άντερσον στο Hollywood Reporter. Η ηθοποιός πρόσφατα ολοκλήρωσε το Pamela’s Garden of Eden, ένα ντοκιμαντέρ στο οποίο συνεργάζεται με αρχιτέκτονες και σχεδιαστές για να αποκαταστήσει την ιδιοκτησία της γιαγιάς της στο νησί Βανκούβερ.
Η σειρά ανανεώθηκε για δεύτερη σεζόν, ενώ η Άντερσον θα γυρίσει ταυτόχρονα το Pamela’s Cooking With Love και νέα επεισόδια του Pamela’s Garden of Eden το καλοκαίρι του 2023.
Νέες εξομολογήσεις από την Pamela Anderson για τον έρωτά της με τον drummer Τοmmy Lee και το δύσκολο διαζύγιο τους περιλαμβάνει ένα νέο βιβλίο μαζί με το ντοκιμαντέρ στο Netflix, το οποίο κυκλοφόρησε στις 31 Ιανουαρίου 2023, με τίτλο: «Pamela, a love story».

Μέσα από την αυτοβιογραφία της αποκαλύπτει λεπτομέρειες για τον μεγάλο έρωτα που έζησε με τον Lee, αλλά και τα έντονα συναισθήματα που ένιωσε μαζί του. «Ήταν η μοναδική στιγμή της ζωής μου που ένιωσα πραγματικά ερωτευμένη», εξομολογείται η Pamela στην αυτοβιογραφία της. «Δεν μπορούσα να πιστέψω πως ο άνθρωπος που αγάπησα ήταν ικανός να κάνει αυτό που έκανε εκείνη τη νύχτα (αναφερόμενη στη νύχτα που την χτυπούσε)», συνεχίζει η ηθοποιός. «Είμασταν και οι δυο καταρρακωμένοι, αλλά όφειλα να προστατέψω τα μωρά μου».
«Είμαι όμως ευγνώμων που ο Lee είναι ο πατέρας των παιδιών» συμπλήρωσε η Αnderson, η οποία σπάνια μιλάει ακόμη με τον πρώην σύζυγο της. Η Pamela έχει παντρευτεί 5 φορές συνολικά, με πιο πρόσφατο χωρισμό της το 2022 από τον σωματοφύλακα της Dan Hayhurst.
Δείτε βίντεο :

https://www.youtube.com/watch?v=fn50x9qiHaI