Εκτός Αθηνών γιορτάζουν το Πάσχα ο πρωθυπουργός και οι πολιτικοί αρχηγοί, με εξαίρεση την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, που παρέμεινε στην Αθήνα και θα μεταβεί στην Προεδρική Φρουρά.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται ήδη στην Τήνο μαζί με την σύζυγό του, Μαρέβα, από όπου έστειλε το δικό του μήνυμα για το Πάσχα

«Το Πάσχα, η μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας, σηματοδοτεί διαχρονικά την πορεία από τη δοκιμασία στη λύτρωση. Γίνεται έτσι ευκαιρία ατομικού και συλλογικού αναστοχασμού, αλλά και αφετηρία ελπίδας», ανέφερε ο πρωθυπουργός.
Ο Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται στην Κέρκυρα μαζί με την Μπέτυ Μπαζιάνα και σήμερα, Κυριακή του Πάσχα θα επισκεφθεί το Ναυτικό σταθμό Κέρκυρας


«Να ακολουθήσουν κι άλλες αναστάσεις, προσωπικές και συλλογικές», διαμήνυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης βρίσκεται στην Κρήτη από όπου ευχήθηκε «Καλή Ανάσταση, υγεία, ευημερία σε όλους τους ορθόδοξους Έλληνες, σε όλο τον ελληνικό λαό».

Στην Λαμία ο γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Δήμητρης Κουτσούμπας, ο οποίος ευχήθηκε «καλό Πάσχα με δύναμη και υγεία σε όλους και όλες. Καλή ανάσταση για τον ελληνικό λαό με δυνατό το ΚΚΕ, πιο δυνατό απ’ ότι μέχρι σήμερα, για να είναι πραγματικά δυνατός ο ίδιος ο λαός».
Τέλος, στην Αίγινα βρίσκεται ο γραμματέας του ΜεΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης, που στο μήνυμα του ανέφερε πως «το Πάσχα φέρνει κάθε Άνοιξη τόσο τη λύτρωση της ελπίδας όσο και την ελπίδα της λύτρωσης».