Ο Βόλος και το Πήλιο χρειάζονται αυτές τις γιορτές για να ξεπεράσουν το σοκ από τις θεομηνίες. Μπορεί να έγιναν βήματα προβολής της περιοχής, μπορεί ένα μεγάλο μέρος να έχει προχωρήσει στην αποκατάσταση των ζημιών στο οδικό δίκτυο, ωστόσο το ενδιαφέρον των επισκεπτών είναι περιορισμένο. θα λέγαμε λοιπόν “δε χτυπάει το τηλέφωνο για κρατήσεις”.

Μετράμε αντίστροφα για τα Χριστούγεννα 2023 και ο Βόλος και το Πήλιο στέλνουν το μήνυμα ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ.

Η μπόρα πέρασε αλλά ακόμα ο κόσμος του τουρισμού, όπως και πάρα πολλοί κλάδοι, δέχονται τις συνέπειες της φυσικής καταστροφής.

Στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε σήμερα το πρωι με την κ. Θέκλα Καμμένου διαπιστώσαμε οτι ίσως φέτος η τουριστική κίνηση θα είναι εντυπωσιακά μειωμένη.

Η Πρόεδρος του Τουριστικού Τμήματος Επιμελητηρίου Μαγνησίας κ. Θέκλα Καμμένου τόνισε τις προσπάθειες και τις ενέργειες προβολής και εξωστρέφειας του Νομού στον ελληνικό τύπο, ωστόσο δεν έχουν λάβει την ανταπόκριση που περίμεναν από τον κόσμο.

Έχουν άραγε φέτος οι Έλληνες συγκρατημένη ταξιδιωτική διάθεση ή κέρδισαν την προσοχή τους άλλες περιοχές; Δεν εχουμε ξεκάθαρη απάντηση αλλά είναι σίγουρο οτι χρειάζεται να γίνουν ολοκληρωμένες προτάσεις και δράσεις για να μη χαθεί η χειμερινή περίοδος.

syn adv group