Το Σάββατο (12/6) ο Κρίστιαν Έρικσεν συγκλόνισε τον ποδοσφαιρικό και μη κόσμο, με την κατάρρευση του στην αναμέτρηση της Δανίας με την Φινλανδία. Η ανακούφιση ήρθε λίγο αργότερα μετά το περιστατικό, όταν ανακοινώθηκε πως έχει τις αισθήσεις του και είναι στο νοσοκομείο. Ο Έρικσεν την Τρίτη (15/6) έστειλε και το πρώτο του μήνυμα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram. Ο Δανός παίκτης δήλωσε πως νιώθει καλά και βρίσκεται ακόμη στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Ευχαρίστησε τον κόσμο για τις ευχές του και ενθάρρυνε τους συμπαίκτες του για τη συνέχεια του Euro.

“Γεια σε όλους. Ευχαριστώ πολύ για τα γλυκά και καταπληκτικά μηνύματα απ’ όλο τον κόσμο. Αυτό σημαίνει πολλά για μένα και την οικογένειά μου. Είμαι καλά κάτω από αυτές τις συνθήκες. Πρέπει να περάσω μερικές εξετάσεις στο νοσοκομείο, αλλά νιώθω εντάξει. Τώρα θα ενθαρρύνω τους συμπαίκτες μου στους επόμενους αγώνες του Euro. Παίξτε για όλη τη Δανία” δήλωσε ο Έρικσεν.

Ο Κρίστιαν Έρικσεν μίλησε το προηγούμενο διάστημα και με τον μάνατζερ του, τα οποία μεταφέρθηκαν μέσω της Gazzetta dello Sport. Τόνισε ότι δεν θα τα παρατήσει, όμως θέλει να μάθει τι ακριβώς συνέβη.