Απολύτως απίθανο θεωρεί ο βιογράφος της Νταϊάνα, το ενδεχόμενο ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ να επιστρέψουν μόνιμα στη Βρετανία, μετά τη στέψη του βασιλιά Καρόλου.

Ο Άντριου Μόρτον, γνωστός δημοσιογράφος και βιογράφος, μίλησε στο Sky News και, μεταξύ άλλων, απέκλεισε το ενδεχόμενο η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι να επιστρέψουν από τις ΗΠΑ.

Ο λόγος; Το «σκάνδαλο» της υπόκλισης, μια ταπείνωση που δεν πρόκειται να ανεχθεί η Μέγκαν Μαρκλ.

«Δεν βλέπω πως η δούκισσα του Σάσεξ θα θελήσει να επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο και να βρεθεί αντιμέτωπη με την πριγκίπισσα της Ουαλίας», σημείωσε ο βιογράφος, ο οποίος είχε συνεργαστεί με την πριγκίπισσα Νταϊάνα στο βιβλίο του «Diana: Her True Story» το 1992.
«Δεν βλέπω τη Μέγκαν Μαρκλ να υποκλίνεται στην Κέιτ»

Συγκεκριμένα, ο Άντριου Μόρτον ερωτώμενος αν πιστεύει ότι ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ θα επέστρεφαν ποτέ στη Βρετανία δήλωσε σε εκπομπή του Sky News: «Τι, και η Μέγκαν Μαρκλ θα υποκλιθεί στην Κέιτ Μίντλετον; Δεν νομίζω. Δεν το βλέπω ως πιθανότητα. Έχουν τη δική τους ζωή στην Καλιφόρνια».
Βάσει πρωτοκόλλου, αν η Μέγκαν Μαρκλ επέστρεφε στα βρετανικά Ανάκτορα θα έπρεπε να υποκλίνεται στην πριγκίπισσα και σύζυγο του διαδόχου, Κέιτ Μίντλετον, κάτι που ο Άντριου Μόρτον δεν βλέπει πως θα μπορούσε να συμβεί.

Την ίδια ώρα, ο πρίγκιπας Χάρι ετοιμάζεται να ταξιδέψει -χωρίς τη Μέγκαν- στη Βρετανία αυτή την εβδομάδα για να παραστεί στα βραβεία WellChild στο Λονδίνο στις 7 Σεπτεμβρίου, ενώ στη συνέχεια αναμένεται να δώσει το «παρών» στους αγώνες «Invictus Games» στη Γερμανία, όπου θα βρεθεί στο πλευρό του και η δούκισσα του Σάσεξ.

Παράλληλα, δεν υπάρχει στην ατζέντα του πρίγκιπα Χάρι κάποια συνάντηση με τον πατέρα του, βασιλιά Κάρολο ή τον αδελφό του, Ουίλιαμ, σε συνέχεια της προβληματικής τους σχέσης που αποτυπώθηκε σε ντοκιμαντέρ του Netflix και στα απομνημονεύματά του, με τον τίτλο «Ρεζερβα».

Σημειώνεται πως η επίσκεψη του Χάρι θα πραγματοποιηθεί την παραμονή της πρώτης επετείου του θανάτου της βασίλισσας Ελισάβετ, που πέθανε στις 8 Σεπτεμβρίου 2022.
«Να μου ζητήσει συγγνώμη»: Το περιστατικό με τη Μέγκαν Μαρκλ και την Κέιτ Μίντλετον

Στην αυτοβιογραφία του ο πρίγκιπας Χάρι αναφέρθηκε εκτενώς στην προβληματική σχέση που ανέπτυξαν η Μέγκαν Μαρκλ με την Κέιτ Μίντλετον, διηγούμενος ένα περιστατικό όπου η -έγκυος τότε- Κέιτ είχε πει πως η Μέγκαν της όφειλε μία συγγνώμη επειδή της είχε αναφέρει πως είχε «baby brain» λόγω των ορμονών της. Το συγκεκριμένο περιστατικό ειχε κάνει τη σύζυγό του να «κλαίει στο πάτωμα», όπως περιέγραψε στη «Ρεζέρβα» ο πρίγκιπας Χάρι.

Από την πλευρά του ο Άντριου Μόρτον συνεχίζοντας τις δηλώσεις του στο Sky News αποκάλυψε πως η Νταϊάνα ήθελε ο μικρότερος γιος της, Χάρι, να είναι ο «wingman» του Ουίλιαμ, να είναι δηλαδή αυτός που θα τον στήριζε σε όλη του την πορεία μέχρι τον θρόνο.