Η αστυνομία εξάρθρωσε συμμορία που είχε ανατινάξει 27 ΑΤΜ σε Αττική και κοντινούς νομούς με λεία περίπου 1 εκατ. ευρώ. Μέλος της, φέρεται να είναι και 26χρονος τράπερ, που επιδεικνύει στα βίντεό του, όπλα και χρήματα ενώ φορά και κουκούλα full face.

Ένας 26χρονος τράπερ είναι μέλος συμμορίας που είχε ανατινάξει 27 ΑΤΜ σε όλη την Αττική και σε όμορους νομούς, σύμφωνα με τον Alpha.

Όπως μετέδωσε ο σταθμός στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν μάλιστα το πιστόλι που επιδεικνύει ο τράπερ σε βίντεό του στα social media αλλά και το πολυτελές αυτοκίνητο που αγόρασε τον τελευταίο χρόνο και που, όπως εικάζει το τμήμα Διαρρηκτών, είναι με κλεμμένα χρήματα από τα ΑΤΜ.

Η συμμορία στην οποία φέρεται να ανήκει o 26χρονος, είχε μάλιστα πυροβολήσει κατά αστυνομικών της ΔΙΑΣ τον περασμένο Νοέμβριο, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου.

Σύμφωνα με τον Alpha, υπάρχουν φωτογραφίες στον λογαριασμό του τράπερ, που τον δείχνουν να φορά κουκούλες full face, με την αστυνομία να πιστεύει ότι είναι η ίδια κουκούλα που χρησιμοποιούσε και στις ληστείες των ΑΤΜ ενώ φαίνεται σε βίντεό του να επιδεικνύει κλεμμένα λεφτά.

Σε άλλες φωτογραφίες, κρατά δύο πιστόλια και φαίνεται να πυροβολεί ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στα social media διαθέτει χιλιάδες ακόλουθους και στην πλειοψηφία τους, νέα παιδιά.

Η αστυνομία έχει συλλάβει πέντε άτομα, κατηγορούμενα ως μέλη της συμμορίας.