Ο Ντόναλντ Τραμπ δεσμεύεται να απαγορεύσει την υγειονομική περίθαλψη, που επιβεβαιώνει το φύλο για τα παιδιά, εάν επανεκλεγεί πρόεδρος το 2024, σε μια νέα επίθεση στα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα. Μίλησε για «αριστερή παραφροσύνη των φύλων» και για τη σημασία των «μητέρων και πατέρων» σε ένα βίντεο που κοινοποιήθηκε στην πλατφόρμα του Truth Social.

Ακόμη, περιέγραψε τη φροντίδα που επιβεβαιώνει το φύλο για ανήλικα παιδιά ως «πράξη κακοποίησης των παιδιών» και μίλησε για το σχέδιό του να σταματήσει «τον χημικό, σωματικό και συναισθηματικό ακρωτηριασμό της νεολαίας μας».

«Θα υπογράψω ένα νέο εκτελεστικό διάταγμα, που θα δίνει εντολή σε κάθε ομοσπονδιακό οργανισμό, να σταματήσει όλα τα προγράμματα που προωθούν την έννοια του φύλου, και τη μετάβαση του φύλου, σε οποιαδήποτε ηλικία», δήλωσε ο Τραμπ.
Απίστευτος ακροδεξιός λόγος

«Στη συνέχεια θα ζητήσω από το Κογκρέσο να σταματήσει οριστικά τη χρήση των ομοσπονδιακών δολαρίων φορολογουμένων, για την προώθηση, ή την πληρωμή, αυτών των διαδικασιών, και να ψηφίσει έναν νόμο, που να απαγορεύει τον σεξουαλικό ακρωτηριασμό των παιδιών και στις 50 πολιτείες. Θα δηλώσω, ότι οποιοδήποτε νοσοκομείο ή πάροχος υγειονομικής περίθαλψης συμμετέχει στον χημικό ή σωματικό ακρωτηριασμό ανήλικων νέων, δεν θα πληροί πλέον τα ομοσπονδιακά πρότυπα υγείας και ασφάλειας, για το Medicaid και το Medicare, και θα βγαίνει αμέσως από τα προγράμματα. Επιπλέον, θα υποστηρίξω τη δημιουργία ιδιωτικού δικαιώματος δράσης για τα θύματα, να μηνύσουν γιατρούς, που έχουν κάνει ασυγχώρητα αυτές τις διαδικασίες σε ανήλικα παιδιά».

Ο Τραμπ είπε ακόμη ότι η κυβέρνησή του θα ερευνήσει «τα μεγάλα φαρμακεία και τα μεγάλα νοσοκομειακά δίκτυα» για να ανακαλύψει εάν «σκόπιμα έχουν καλύψει τις φρικτές μακροπρόθεσμες παρενέργειες των σεξουαλικών μεταπτώσεων, για να γίνουν πλούσια». Είπε, επίσης, ότι οι δάσκαλοι ή οι σχολικοί υπάλληλοι, που λένε σε ένα παιδί, ότι είναι «παγιδευμένο σε λάθος σώμα» θα αντιμετωπίσουν «σοβαρές συνέπειες», συμπεριλαμβανομένης της απώλειας της ομοσπονδιακής χρηματοδότησης.
Αντίθετα, οι δάσκαλοι θα πρέπει να «προωθούν τη θετική εκπαίδευση για την πυρηνική οικογένεια, τους ρόλους των μητέρων και των πατέρων», είπε ο Trump. Συνέχισε ισχυριζόμενος ότι θα εγκρίνει ένα νομοσχέδιο, που θα ορίζει ότι τα μόνα φύλα, που αναγνωρίζονται στις Ηνωμένες Πολιτείες, είναι το αρσενικό και το θηλυκό. Το ίδιο νομοσχέδιο θα απαγορεύει, επίσης, στις τρανς γυναίκες να συμμετέχουν σε γυναικεία αθλήματα, συμπλήρωσε ο Τραμπ.

Κλείνοντας την ομιλία του, δήλωσε ότι λανθασμένα η έννοια της μετάβασης του φύλου «εφευρέθηκε» από τη «ριζοσπαστική αριστερά» τα τελευταία χρόνια, λέγοντας ότι δεν είχε ακουστεί ποτέ στην ανθρώπινη ιστορία προηγουμένως.

«Υπό την ηγεσία μου αυτή η τρέλα θα τελειώσει», είπε.