Καμπάνια για την συγκέντρωση χρημάτων για τους Έλληνες που έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές και τις πλημμύρες ξεκίνησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας με ανάρτησή του στα social media συνεχάρη τους Έλληνες που έμειναν ενωμένοι σαν μια γροθιά στις δύσκολες αυτές ημέρες και ζήτησε από όλους να βοηθήσουν στη συγκέντρωση χρημάτων μέσω του Ερυθρού Σταυρού.
Η ανάρτηση του Στέφανου Τσιτσιπά

«Είναι συγκλονιστικό να βλέπεις τι έχει περάσει η χώρα μας τελευταία. Δείξαμε το αληθινό ελληνικό πνεύμα με το να μείνουμε ενωμένοι σαν μια γροθιά και να βοηθάμε ο ένας τον άλλον. Πρέπει να συνεχίσουμε να δίνουμε ό,τι μπορούμε για να βοηθήσουμε τους γείτονές μας, τους συμπολίτες μας, όλους όσους έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές και τις πλημμύρες. Σας ζητώ να συμμετάσχετε μαζί μου στη συγκέντρωση χρημάτων για να είναι όλοι ασφαλείς και να τους βοηθήσουμε να επιστρέψουν στα αγαπημένα τους σπίτια το συντομότερο δυνατό. 🇬🇷💙».

Θυμίζουμε ο πατέρας του Στέφανου, Απόστολος, είναι από το Προάστιο Καρδίτσας και η περιοχή του έχει πληγεί από τις πλημμύρες.