Συνεχίζεται και σήμερα η επέλαση της κακοκαιρίας με αισθητή πτώση θερμοκρασίας και ισχυρούς ανέμους, ενώ στην Πάρνηθα, αλλά και σε πολλές άλλες περιοχές της χώρας ήδη έχει χιονίσει. 

Το κύμα ψύχους, που αναμένεται να είναι το βασικό χαρακτηριστικό του καιρού τις επόμενες μέρες έχει επηρεάσει πολλά σημεία της χώρας και ο κρατικός μηχανισμός βρίσκεται σε επιφυλακή για την κακοκαιρίαΉδη στα ορεινά του λεκανοπεδίου της Αττικής, περιοχές ντύθηκαν στα λευκά λόγω του χιονιού, όπως στον ορεινό όγκο της Πάρνηθας. Στη λεωφόρο Πάρνηθας παραμένει κλειστός ο δρόμος από το ύψος του τελεφερίκ, ενώ στα λιμάνια βρίσκεται σε ισχύ απαγορευτικό απόπλου και μέχρι τις 12, που θα υπάρξει νέα ενημέρωση, δεν πραγματοποιούνται δρομολόγια. 

Χιονισμένο το τοπίο πέραν της Εύβοιας παρατηρείται και σε Στερεά Ελλάδα και στα ορεινά της Φωκίδας. Παρόμοιο είναι το σκηνικό  σε Ήπειρο, Δυτική Κεντρική Μακεδονία και Θεσσαλία. 

Επίσης σύμφωνα με το magnesianews.gr το ύψος του χιονιού στα Χάνια του Πηλίου ήταν περίπου 10 εκατοστά, ενώ στα πεδινά ο καιρός ήταν βροχερός, και οι θερμοκρασίες ήταν σε μονοψήφια επίπεδα στην πόλη του Βόλου. Η χιονόστρωση στην Ανάβρα ήταν περίπου 5-8 εκατοστά και στο Κεραμίδι περίπου 5 εκατοστά. Μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας κράτησαν ανοιχτούς τους δρόμους στα Χάνια και στο Ανατολικό Πήλιο, στην Ανάβρα και στην περιοχή Κεραμιδίου.