Όλοι οι νέοι ηθοποιοί που θα συμμετέχουν στα γυρίσματα των δύο τελευταίων κύκλων της δραματικής σειράς του Netflix «The Crown».

Η παραγωγή της σειράς του Netflix «The Crown», που μετράει ήδη εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο, ξεκινάει τον Ιούλιο τα γυρίσματα της πέμπτης σεζόν αντικαθιστώντας τέσσερις από τους βασικούς πρωταγωνιστές της.

Οι ηθοποιοί που θα αντικατασταθούν υποδύονται μέλη της βασιλικής οικογένειας και, όπως συμβαίνει από την αρχή των γυρισμάτων της δραματικής σειράς, η σύνθεση αλλάζει κάθε δύο χρόνια για να αντικατοπτρίσει τους πρωταγωνιστές στα διάφορα ηλικιακά στάδια της ζωής τους.

Η πέμπτη και η έκτη σεζόν θα είναι οι τελευταίες της σειράς και η νέα ομάδα ηθοποιών θα είναι η τελική.

Η Ιμέλντα Στάντον αντικαθιστά την Ολίβια Κόουλμαν

Η πιο βασική αλλαγή είναι αυτή της Βασίλισσας Ελισάβετ Β’, την οποία θα υποδυθεί στους δύο τελευταίους κύκλους της σειράς η υποψήφια για Όσκαρ ηθοποιός, Ιμέλντα Στάντον. Πρίν από την Στάντον, την βασίλισσα Ελισάβετ Β’ υποδυόταν η Ολίβια Κόουλμαν, η οποία βραβεύτηκε με Χρυσή Σφαίρα για την ερμηνεία της.

Η δεύτερη αντικατάσταση θα είναι αυτή της πριγκίπισσας Μαργαρίτας, αδερφή της βασίλισσας Ελισάβετ Β’, που την υποδυόταν η μούσα του Τιμ Μπάρτον, Έλενα Μπόναμ Κάρτερ, κερδίζοντας μάλιστα και μια Χρυσή Σφαίρα. Στον πέμπτο και έκτο κύκλο, τον ρόλο της πριγκίπισσας Μαργαρίτας θα ενσαρκώσει η Λέσλι Μάνβιλ.

Μία ακόμα σημαντική προσθήκη της σειράς θα είναι ο Ουαλός ηθοποιός Τζόναθαν Πράις, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Τομπάιας Μόνζις που υποδυόταν μέχρι τώρα τον ρόλο του πρίγκιπα Φίλιππου, του εκλιπόντα σύζυγο της βασίλισσας Ελισάβετ Β’.

Μια ακόμα προσθήκη που ανακοινώθηκε από την παραγωγή της σειράς είναι ο ηθοποιός Τζόν Λι Μίλερ, ο οποίος πρόκειται να υποδυθεί τον πρώην πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου από το 1990 έως το 1997, Τζον Μέιτζορ

Τέλος, στα μισά του πέμπτου κύκλου, η Αυστραλέζα Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι θα αντικαταστήσει την  Έμα Κόριν στο ρόλο της πριγκίπισσας Νταϊάνα.