Στο πάρκινγκ του Δήμου Αθηναίων είχε καταλήξει το αυτοκίνητο του πρώην υπουργού και νυν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέκου Φλαμπουράρη, καθώς, ήταν πάρα πολύ καιρό ακινητοποιημένο έξω από το σπίτι του, στην περιοχή των Εξαρχέιων. Μάλιστα, ο Δήμος είχε ενημερώσει ότι θα το “σηκώσει”. εάν ο ιδιοκτήτης δεν φροντίσει να μετακινήσει το όχημα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Φλαμπουράρης μετέβη σήμερα το πρωί στην μάντρα, όπου φυλάσσονται τα εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα που παίρνει ο γερανός του Δήμου, προκειμένου να διευθετηθεί το ζήτημα.

Οι αστυνομικοί φρουροί του κ. Φλαμπουράρη διαπίστωσαν χθες ότι το αυτοκίνητο έλειπε από τη θέση του και αμέσως δήλωσαν κλοπή. Κινητοποιήθηκαν οι Αρχές και τελικώς διαπιστώθηκε ότι το αυτοκίνητο δεν το πήρε κλέφτης, αλλά ο Δήμος με γερανό, προκαλώντας όμως άλλα ερωτήματα, καθώς παραμένει άγνωστο και δημιουργεί προβληματισμό το γιατί οι οι πολυάριθμοι φρουροί του κ. Φλαμπουράρη, ο οποίος διαμένει στην πειροχή των Εξαρχείων και έχει γίξει πολλάκις, το σπιτι και το όχημα του, στόχος επιθέσεων, δεν γνώριζαν τίποτα για αυτό.

Την Κυριακή, οι Αρχές έσπευσαν να αναφέρουν ότι ο κ. Φλαμπουράρης έχει αρκετούς φρουρούς και ότι το αναμενόμενο θα ήταν να γνωρίζουν τι ακριβώς συνέβη.

Πρόκειται πάντως για ένα αυτοκίνητο του 1993, το οποίο εδώ και καιρό δεν χρησιμοποιεί στις ιδιωτικές του μετακινήσεις ο πρώην υπουργός.