Πριν από λίγες ημέρες, η Αντέλ άφησε χιλιάδες θαυμαστές απογοητευμένους μετά την ανακοίνωση της ότι δεν θα πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένες συναυλίες της στο Λας Βέγκας.

Η Αντέλ μάλιστα απευθύνθηκε σε πολλούς από αυτούς απευθείας μέσω κλήσεων στο FaceTime με δάκρυα στα μάτια, μετά την απόφαση της τελευταίας στιγμής. Η Βρετανίδα τραγουδίστρια ανέβαλε το νέο πρόγραμμα συναυλιών της στο «The Colosseum» στο ξενοδοχείο Caesars Palace, μόλις 24 ώρες πριν από το βράδυ της πρεμιέρας

Όμως, σύμφωνα με δημοσιεύματα, φαίνεται ότι η τραγουδίστρια έπαιξε σημαντικό ρόλο στην κατάρρευση των σόου στο Caesars Palace. Πηγές στο Λας Βέγκας λένε ότι η ομάδα της ήταν ένας «απόλυτος εφιάλτης» κατά τη διάρκεια των προετοιμασιών για την τρίμηνη διαμονή της. Μάλιστα, ισχυρίζονται ότι υπάρχει τώρα «τριβή» μεταξύ της 33χρονης και της ομάδας διαχείρισης της, η οποία «ενισχύει το επίπεδο του άγχους

Λέγεται ότι η Αντέλ και η ομάδα της επέμειναν στην αντικατάσταση του υπερσύγχρονου ηχοσυστήματος στο θέατρο Colosseum του χώρου με το δικό τους και απαίτησαν επίσης να εγκαταστήσουν ένα εντελώς νέο σύστημα βίντεο.

Το υπάρχον σύστημα θεωρήθηκε αρκετά καλό από προηγούμενα σόου όπως της Μαντόνα, της Μαράια Κάρεϊ και της Σελίν Ντιόν, καμία από τις οποίες δεν είναι γνωστή για το ότι είναι εύκολος άνθρωπος

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Σκοτ Ρόμπεν, «Προφανώς, η Αντέλ και η ομάδα της αρνήθηκαν να χρησιμοποιήσουν τον εξοπλισμό στο Κολοσσαίο. Το θέατρο έχει μια τεράστια οθόνη βίντεο, πολύ υψηλής τεχνολογίας, αλλά η ομάδα της Αντέλ επέμεινε σε ένα εντελώς νέο σύστημα – μια μεγαλύτερη οθόνη, ουσιαστικά χτισμένη μερικές ίντσες μπροστά από την υπάρχουσα οθόνη».

«Τέτοιες απαιτήσεις όχι μόνο αυξάνουν το κόστος παραγωγής, αλλά, σε μια εποχή που διακόπτεται ο εφοδιασμός, είναι συνταγή καταστροφής – σε αυτήν την περίπτωση καθυστερήσεις ή ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής. Ακούω επίσης από μια πηγή ότι η Caesars έπρεπε να αντικαταστήσει το προηγμένης τεχνολογίας ηχοσύστημα της Meyer και να το αντικαταστήσει με ένα διαφορετικό σύστημα για αυτήν».

Ο Ρόμπεν, ο οποίος γράφει για τον ειδησεογραφικό ιστότοπο casino.org, πρόσθεσε: «Όσοι γνωρίζουν την κατάσταση μοιράζονται την άποψη ότι το Caesars Palace ήταν “100% έτοιμο γι’ αυτήν”, επομένως υπάρχουν και άλλα πράγματα που συμβαίνουν εδώ. Δυστυχώς, ακούγεται ότι ένας από αυτούς τους παράγοντες είναι μια ντίβα».

Η Αντέλ και η ομάδα της συζητούν τώρα να επαναπρογραμματίσουν τις εμφανίσεις της, αν και πολλοί έχουν μπερδευτεί και αναρωτιούνται γιατί δεν μπορεί απλώς να καθυστερήσει μερικές εβδομάδες για να επιλύσει τα προβλήματα – και να χρησιμοποιήσει τον εξοπλισμό στο Caesars Palace. Η σταρ είναι γνωστή για την τελειομανία της και στο παρελθόν είχε ακυρώσει ζωντανές εμφανίσεις.

Κάποιοι πιστεύουν ότι, δεδομένου του προγράμματος εκδηλώσεων του χώρου, είναι πιθανό να μην εμφανιστεί μέχρι το 2023. Υπάρχουν επίσης εικασίες ότι, παρά την εξάντληση των εισιτηρίων μπορεί να μην συμβεί ποτέ. Αυτό το Σαββατοκύριακο υποστηρίχθηκε επίσης ότι η σταρ είχε συγκρουστεί με την αναγνωρισμένη σκηνογράφο της, Εσμεράλντα Ντέλβιν.

Μια πηγή είπε στη Sun: «Παρά το σετ κόστισε εκατομμύρια για να συναρμολογηθεί, η Αντέλ ήταν δυσαρεστημένη με το αποτέλεσμα και έκανε πολύ ξεκάθαρα τα συναισθήματά της στην Ες. Ήταν ήδη νευρική και η σύγκρουση την έφερε σε πανικό γιατί ήταν απελπισμένη ότι όλα έπρεπε να είναι τέλεια».

Μια άλλη πηγή είπε: «Δεν υπήρχε πραγματική σαφήνεια γύρω από το τι ήθελε η Αντέλ για το σόου λόγω των ατελείωτων αλλαγών που έγιναν στην παραγωγή. Φαίνεται ότι ενώ πάντα προτιμούσε μια λιτή εμφάνιση, βρέθηκε υπό κάποια πίεση για να καταλήξει σε μια τεράστια υπερβολή.

Η πηγή πρόσθεσε πως «Είναι γνωστό ότι η Αντέλ υποφέρει πολύ από το άγχος όταν πρόκειται να εμφανιστεί ζωντανά, οπότε είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι θα προχωρούσε αν δεν ήταν χαρούμενη