Για 2 μερίδες θα χρειαστείτε:
1 φλιτζάνι ζεστό νερό
1 κ.σ. φρέσκο τζίντζερ κομμένο σε κύβους
1 ξυλάκι κανέλας σπασμένο
2 κ.γ. γύρη μελισσών
½ γκρέιπφρουτ καθαρισμένο και κομμένο στα 4
1½ φλιτζάνι φύλλα παντζαριού
2 κλωνάρια φρέσκο κόλιανδρο

Εκτέλεση
Σε ένα μεγάλο δοχείο αναμείξτε το νερό, το τζίντζερ, την κανέλα και τη γύρη. Καλύψτε το και αφήστε τα να εμποτίσουν το νερό για 3 ώρες ή όλη τη νύχτα, μέσα στο ψυγείο. Έπειτα σουρώστε και πάρτε το υγρό.

Βάλτε το υγρό που σουρώσατε στο μπλέντερ και προσθέστε το γκρέιπφρουτ, τα φύλλα από το παντζάρι και τον κόλιανδρο και ανακατέψτε μέχρι το μείγμα σας να γίνει απαλό. Σερβίρετε σε ποτήρι με πάγο και απολαύστε το, φυλάσσοντας ό,τι περισσέψει στο ψυγείο. Αν θέλετε να αυξήσετε τα καλά λιπαρά του, μπορείτε να προσθέσετε αβοκάντο ή λίγο λάδι καρύδας.
www.clickatlife.gr