Μόλις 14 μήνες πέρασαν από το λαμπερό γάμο της Μπρίτνεϊ Σπίαρς και του Σαμ Ασγκάρι και το ζευγάρι αποφάσισε να ακολουθήσει χωριστούς δρόμους- εν μέσω ισχυρισμών για απιστία από την πλευρά της τραγουδίστριας.

Η 41χρονη Σπίαρς και ο 29χρονος ηθοποιός αποφάσισαν να χωρίσουν μετά από μια «έντονη διαφωνία» με τον Ασγκάρι να είναι έξαλλος και να κατηγορεί τη σύζυγό του για απιστία. Είναι άγνωστο εάν ισχύει κάτι τέτοιο.

Ο Ασγκάρι πάντως, λέγεται ότι πίστεψε τις φήμες πως η Σπίαρς ήταν άπιστη, με το ζευγάρι να έχει έναν «τεράστιο καβγά» και τον ηθοποιό να μετακομίζει από το σπίτι τους. Υπενθυμίζεται όπως το ζευγάρι παντρεύτηκε πέρυσι τον Ιούνιο σε ένα υπέρλαμπρο γάμο στην έπαυλη της τραγουδίστριας, ενώ είναι μαζί από το 2016.
Ωμός εκβιασμός από τον Σαμ Ασγκάρι – Απειλεί να βγάλει στη φόρα τα άπλυτα της Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Σύμφωνα με το Page Six, ο Σαμ Ασγκάρι είναι εξοργισμένος με τις φήμες περί απιστίας και απειλεί τώρα να δημοσιοποιήσει «εξαιρετικά ενοχλητικές» πληροφορίες για την Μπρίτνεϊ Σπίαρς εάν εκείνη δεν συμφωνήσει να επαναδιαπραγματευτεί το προγαμιαίο συμβόλαιό τους.

Όπως λέει το αμερικανικό μέσο, ο 29χρονος ηθοποιός ζητά μεγαλύτερη αμοιβή από αυτή που είχαν αρχικά συμφωνήσει σε αντάλλαγμα για τη σιωπή του.

«Ο Ασγκάρι προσπαθεί να διαπραγματευτεί το προγαμιαίο τους συμβόλαιο και απειλεί να δημοσιοποιήσει εξαιρετικά ενοχλητικές πληροφορίες για την Μπρίτνεϊ, εκτός εάν πληρωθεί καλά» ισχυρίστηκε μια εσωτερική πηγή. «Οπότε έχει επικεντρωθεί σε αυτό».

Ωστόσο, μια πηγή από το περιβάλλον της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, δήλωσε στην Daily Mail: «Οι ισχυρισμοί αυτοί είναι παράλογοι και δεν υπάρχει περίπτωση ο δικηγόρος της, πρώην ομοσπονδιακός εισαγγελέας, να αφήσει ποτέ κανέναν να την εκβιάσει».
Είναι πολλά τα λεφτά: Τι ανέφερε το προγαμιαίο συμβόλαιο

Το Page Six είχε αναφέρει στο παρελθόν πως το «σιδερένιο» προγαμιαίο συμβόλαιο ήταν υπέρ της Μπρίτνεϊ και πως «όσα χρήματα είχε βγάλει πριν από τον γάμο, προστατεύονται». Μάλιστα, ο δικηγόρος της Μάθιου Ρόζενγκαρτ είχε παίξει καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση των όρων του προγαμιαίου συμβολαίου λίγο μετά την πρόταση γάμου που έκανε ο Ασγκάρι στην Μπρίτνεϊ Σπίαρς τον Σεπτέμβριο του 2021.

Η διάσημη τραγουδίστρια φέρεται να έχει καθαρή αξία 60 εκατομμυρίων δολαρίων, αλλά πληρώνει επίσης δεκάδες χιλιάδες δολάρια το μήνα σε διατροφή για τα παιδιά στον πρώην σύζυγό της Κέβιν Φεντερλάιν.