Υλικά

700 γρ. baby πατάτες, πλυμένες, με τη φλούδα τους
4 κoυτ. σούπας μουστάρδα με κόκκους
4 κουτ. σούπας ψιλοκομμένα μυρωδικά (άνηθο, δυόσμο, μαϊντανό, δενδρολίβανο)
χυμό από 1 λεμόνι
χυμό από 1 πορτοκάλι
6 κουτ. σούπας ε.π. ελαιόλαδο
αλάτι χοντρό

Διαδικασία
Βήμα 1

Βράζουμε τις πατάτες για 10΄ σε άφθονο αλατισμένο νερό που κοχλάζει. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200οC στις αντιστάσεις. Σουρώνουμε τις πατάτες, τις κόβουμε στη μέση και τις ανακατεύουμε με όλα τα υπόλοιπα υλικά.
Βήμα 2

Τις βάζουμε σε ταψί και τις ψήνουμε στον φούρνο για 30΄ ή μέχρι να ψηθούν καλά. Τις σερβίρουμε ζεστές ή χλιαρές, είναι το ίδιο νόστιμες.