Παρότι προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις με την επιστροφή του στο τηλεοπτικό προσκήνιο, το «Big Brother» θα έχει και δεύτερο κύκλο, όπως έγινε γνωστό την Πέμπτη (01/04).

Αν και θεωρείται ο «βασιλιάς» των ριάλιτι παγκοσμίως, η επιστροφή του «Big Brother» στην Ελλάδα δεν είχε θετικό πρόσημο για πολλούς λόγους, εντούτοις ο ΣΚΑΪ θα προχωρήσει και σε δεύτερο κύκλο, όπως έγινε γνωστό την Πέμπτη (01/04), αφού προβλήθηκε και σχετικό τρέιλερ με έπαθλο αξίας 100.000 ευρώ.

Προς το παρόν, παραμένει άγνωστη η ημερομηνία πρεμιέρας όσο και το ποιος/ποια θα αναλάβει την παρουσίαση του «Big Brother 2», με τον Χάρη Βαρθακούρη να είχε τέτοια καθήκοντα στον περσινό κύκλο του ριάλιτι.

Ο πρώτος κύκλος του «Big Brother» στιγματίστηκε τόσο από την επιστροφή του Ανδρέα Μικρούτσικου στην τηλεόραση όσο και από την αποβολή του Αντώνη Αλεξανδρίδη, όταν εκείνος αναφέρθηκε σε βιασμούς γυναικών, με το θέμα να φτάνει μέχρι το ΕΣΡ.

Ακόμα, το ΕΣΡ απασχόλησε και η υπόθεση του Δημήτρη Κεχαγιά, όταν απείλησε να χειροδικήσει εναντίον του Χρήστου Βαρουξή. Επίσης, ο πρώτος κύκλος που άρχισε στις 29 Αυγούστου και ολοκληρώθηκε στις 18 Δεκεμβρίου 2020 με νικήτρια των 100.000 ευρώ την Άννα Μαρία Ψυχαράκη, είχε έντονες στιγμές και άπειρους καβγάδες.

Παρ’ όλα αυτά το «Big Brother» αναδείχθηκε ως το κορυφαίο τηλεοπτικό πρόγραμμα του 2020 σύμφωνα με την ετήσια λίστα αναζητήσεων της Google για την Ελλάδα.