Ο πολυβραβευμένος παραγωγός και DJ θα κληθεί να διασκεδάσει το κοινό στον τελικό της διοργάνωσης που θα διεξαχθεί στο Πόρτο.

Ο διάσημος παραγωγός και DJ Marshmello είναι ο «εκλεκτός» της UEFA που θα διασκεδάσει φέτος το κοινό στον τελικό του Champions League στο Πόρτο στις 29 Μαΐου, όπου θα παίξουν η Μάντσεστερ Σίτι με την Τσέλσι.

Γνωστός για τις επιτυχίες «Happier», «Silence» και «Friends» o πολυβραβευμένος καλλιτέχνης/παραγωγός θα δώσει ένα εκπληκτικό virtual show σε ζωντανή μετάδοση πριν από την έναρξη του τελικού στο γήπεδα «Ντραγκάο» στο Πόρτο.

«Ήταν μια χρονιά πολύ αλλιώτικη. Ανυπομονώ να δώσω στους φίλους του αθλητισμού, της μουσικής και της αγνής διασκέδασης ένα σόου που όμοιό του δεν έχουν ξαναδεί» είπε ο γνωστός DJ.

O τελικός θα μεταδοθεί τηλεοπτικά σε πάνω από 200 χώρες και περιοχές του πλανήτη και το show θα διαρκέσει περίπου δέκα λεπτά.

Ο Marshmello εμφανίζεται δημόσια με ένα προσαρμοσμένο κράνος στο κεφάλι και η αληθινή του ταυτότητα παραμένει άγνωστη. Εικάζεται πάντως ότι είναι ο Chris Comstock, ο οποίος είναι επίσης γνωστός ως Dotcom.