Νέα έκδοση των Windows πρόκειται να παρουσιάσει η Microsoft στις 24 Ιουνίου, όπως έγινε γνωστό την Τετάρτη (02/06).

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τις 24 Ιουνίου καθώς τότε η Microsoft θα παρουσιάσει τη νέα έκδοση των Windows όπως έγινε γνωστό την Τετάρτη (02/06).

Συγκεκριμένα, η εταιρεία τεχνολογίας ανακοίνωσε τη σχετική εκδήλωση και μέσω ανάρτησης στο Twitter, με ώρα έναρξης στις 18:00 (ώρα Ελλάδας). Πάντως, σύμφωνα με το «Verge», η εταιρεία θα ενσωματώσει μερικά από τα στοιχεία των Windows 10X, δηλαδή του λειτουργικού συστήματος που αρχικά δημιουργήθηκε για συσκευές διπλής οθόνης, στην κύρια έκδοση των Windows 10. Ακόμα, η Microsoft επικεντρώνεται στη βελτίωση των βασικών στοιχείων των Windows, με επιδιορθώσεις ως προς τις εφαρμογές σε πολλές οθόνες, την προσθήκη της δυνατότητας Xbox Auto HDR και βελτιώσεις στην υποστήριξη ήχου μέσω Bluetooth.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Microsoft, Σάτια Ναντέλα, έχει επίσης υποσχεθεί να προσφέρει ευελιξία σε προγραμματιστές και δημιουργούς εντός των ίδιων των Windows.

Για την ακρίβεια, αναμένεται πως η Microsoft θα παρουσιάσει και ένα νέο κατάστημα εφαρμογών (app store) για Windows και, σύμφωνα με φήμες, αυτό θα είναι ανοιχτό και για εφαρμογές αντίπαλων πλατφορμών.