Η PEUGEOT Δ. ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ ΜΟΝ. Ε.Π.Ε. ξεκίνησε την εμπορική της δραστηριότητα στο χώρο του αυτοκινήτου το 1994 ως εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της PEUGEOT HELLAS στον Νομό Μαγνησίας.

Η ανοδική της πορεία και η εξασφάλιση των υψηλών standards της PEUGEOT για τους πελάτες της δημιούργησε την ανάγκη να κατασκευασθεί μια ολοκληρωμένη κάθετη μονάδα πώλησης αυτοκινήτων και εξουσιοδοτημένου service.

Με στόχο την ποιοτική παροχή υπηρεσιών ανταποκρίνεται άμεσα και υπεύθυνα στις ανάγκες των πελατών της με τα παρακάτω τμήματα: • Έκθεση καινούριων επιβατικών αυτοκίνητων &επαγγελματικών φορτηγών PEUGEOT • Τμήμα ανταλλακτικών • Τεχνικό τμήμα (service) • Τμήμα Βαφείου • Τμήμα Φανοποιείου • Boutique και γνήσια αξεσουάρ Peugeot • Τμήμα μεταχειρισμένων αυτοκίνητων • Ασφάλειες αυτοκίνητων.

Στον εκθεσιακό τους χώρο μπορείτε να δείτε, να παραγγείλετε και να παραλάβετε όλα τα τελευταία μοντέλα της PEUGEOT. To έμπειρο και πρόθυμο προσωπικό είναι διαθέσιμο για να σας βοηθήσει στην επιλογή αυτοκινήτου και να σας ενημερώσει με κάθε λεπτομέρεια για τα χρηματοδοτικά προγράμματα της Peugeot και τις προσφορές.

Η Δ. ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ ΜΟΝ. Ε.Π.Ε. σας προσφέρει πλήρη γκάμα γνήσιων ανταλλακτικών και αξεσουάρ Peugeot που σε συνδυασμό με την σωστή κι υπεύθυνη τοποθέτηση από το συνεργείο τους εξασφαλίζουν την άψογη λειτουργία του αυτοκινήτου σας.

Στον εκθεσιακό χώρο της PEUGEOT Δ. ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ έχετε την δυνατότητα να ανακαλύψετε το νέο PEUGEOT 208 που επιδεικνύει την νεανική του πλευρά μέσα από την ξεχωριστή & σπορ εμφάνισή του. Στο εσωτερικό του κυριαρχεί το πρωτότυπο PEUGEOT i-Cockpit® 3D. Σας δίνει τη ελευθερία επιλογής του κινητήρα: Βενζίνης, Diesel ή 100% ηλεκτρικό.

Με ένα κλικ στην ιστοσελίδα της PEUGEOT Δ. ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ θα βρείτε μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών όπως Peugeot Service Go με 135€, Πακέτα Συντήρησης για μοντέλα 5-15 ετών, Service EcoExpert με 59€ & Δώρο Οδική Βοήθεια για 1 χρόνο καθώς και online υπηρεσία για να κλείσετε εύκολα και άμεσα το ραντεβού σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση: ΒΟΛΟΣ-ΛΑΡΙΣΑ 2o χλμ.Π.Ε.Ο. Βόλου-Λάρισας

Τηλέφωνο: 24210 91159