Στις 9 Ιουλίου κυκλοφορεί εμπλουτισμένη επανέκδοση της φημισμένης συναυλίας που έδωσαν το 2006 οι Rolling Stones στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Αν και το μεγαλύτερο μέρος της συναυλίας έχει κυκλοφορήσει ως μέρος του box set (4 DVDs) του 2007 The Biggest Bang, η επανέκδοση – η οποία, κατά πώς λέει το συγκρότημα, είναι «remixed, re-edited and remastered» – περιλαμβάνει τέσσερα τραγούδια που δεν υπάρχουν στην αρχική έκδοση: τα «Tumbling Dice», «Oh No, Not You Again», «This Place Is Empty» και «Sympathy for the Devil».

Το «A Bigger Bang: Live On Copacabana Beach« θα κυκλοφορήσει σε διάφορες εκδοχές: Blu-ray/ δύο CD, τρία LP, deluxe έκδοση δύο CD/ δύο DVD και άλλες.

Το show στην Copacabana Beach ήταν συναυλία χωρίς εισιτήριο, με αποτέλεσμα το πλήθος που την παρακολούθησε να είναι ένα από τα μεγαλύτερα ποτέ.

«Όχι ότι δεν είμαστε συνηθισμένοι στο να παίζουμε σε ορισμένα από τα μεγαλύτερα show στον πλανήτη, αλλά πρέπει να πω ότι το Ρίο ήταν το κάτι άλλο» είπε για το show o Κιθ Ρίτσαρντς.

«Ήταν εκπληκτικό» πρόσθεσε ο Μικ Τζάγκερ. «Ήταν πραγματικά καλό κοινό. Ξέρουν πώς να ευχαριστιούνται, σ’ αυτές τις περιπτώσεις».

Στην deluxe έκδοση θα περιλαμβάνεται και ένας δίσκος μπόνους με τη συναυλία που έδωσαν οι Stones τον Νοέμβριο του 2005 στη Salt Lake City στην Πολιτεία της Γιούτα.

Πριν από την κυκλοφορία του A Bigger Bang: Live On Copacabana Beach στις 9 Ιουλίου, η Mercury Studios θα κυκλοφορήσει ένα ψηφιακό EP με πέντε τραγούδια: τις ερμηνείες στο Ρίο των «Sympathy for the Devil», «Wild Horses», «You Got Me Rocking» και «Happy» και την ερμηνεία στη Salt Lake City του «Rough Justice».

ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΔΩ :

https://www.youtube.com/watch?v=OCPv-4MoX9w