Μόλις βγήκαμε από μια τεταμένη εκλογική χρονιά, και οι άνθρωποι μιλούν ήδη για τις επόμενες αμερικανικές προεδρικές εκλογές.

Ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν ανακοίνωσε τον περασμένο μήνα ότι αναμένει να κατέβει υποψήφιος εκ νέου το 2024. Ο Kanye West δεν ξέρουμε ακόμα τι κάνει γιατί τρέχει και δεν φτάνει με το διαζύγιο. Και υπήρξαν επίσης φήμες ότι η Δούκισσα του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ, μπορεί επίσης υπάρξει υποψήφια στην δημοκρατική παράταξη. Τώρα, μια νέα δημοσκόπηση δείχνει ότι ορισμένοι άνθρωποι θέλουν να δουν τον Dwayne «The Rock» Johnson να συμμετέχει στον πολιτικό αγώνα.

Μια έρευνα από την εταιρεία έρευνας καταναλωτών Piplsay υποδηλώνει ότι το 46% των Αμερικανών ενηλίκων θα υποστήριζαν τον The Rock αν αποφάσισε ποτέ να κατέβει πρόεδρος. Το Newsweek δημοσίευσε για πρώτη φορά τα αποτελέσματα της έρευνας, η οποία στη συνέχεια τράβηξε την προσοχή του ηθοποιού Fast & Furious και πρώην αστέρι του WWE. Και φαίνεται ότι δεν απορρίπτει εντελώς την ιδέα.

«Συγκινημένος», έγραψε στη λεζάντα του στο Instagram. «Δεν νομίζω ότι οι ιδρυτές της χώρας μας ονειρεύτηκαν έναν πανύψηλο, φαλακρό, γεμάτο τατουάζ, μισό-μαύρο, μισό-Σαμουά, λάτρη της τεκίλας, οδηγό φορτηγού, που φοράει άνετα ρούχα για να μπαίνει στα κλαμπ- αλλά αν συμβεί ποτέ αυτό θα είμαι τιμή μου να υπηρετήσω, τους ανθρώπους της χώρας».