Υλικά

1 φύλλο σφολιάτα
1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
2 πράσα ψιλοκομμένα
250 γρ. ανθότυρο κομματιασμένο
50 γρ. φέτα
80 γρ. μπλε τυρί λιωμένο με πιρούνι
2-3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 αυγό χτυπημένο
αλάτι, πιπέρι μοσχοκάρυδο

Εκτέλεση

Σοτάρετε το κρεμμύδι και τα πράσα σε μια κουταλιά λάδι σε τηγάνι με ψηλά τοιχώματα. Προσθέτετε το μπρόκολο, το υπόλοιπο λάδι και συνεχίζετε το σοτάρισμα. Αποσύρετε από τη φωτιά και αφήνετε για λίγο να κρυώσουν.
Προσθέτετε τα τυριά, αλάτι, πιπέρι και μοσχοκάρυδο. Ανακατεύετε τη γέμιση να αναμειχθούν καλά τα υλικά.
Ανοίγετε το φύλλο της σφολιάτας και απλώνετε επάνω τη γέμιση. Διπλώνετε το φύλλο σε ρολό ώστε να κλειστεί μέσα η γέμιση και βρέχετε τις άκρες να κολλήσουν.
Αλείφετε την επιφάνεια με το αυγό. Βάζετε το ταψί με το ρολό σε προθερμασμένο φούρνο στους 200° C και ψήνετε για 30' ή μέχρι να ροδίσει.