Καμία έκπληξη δεν αποτελεί το γεγονός πως η σειρά “Wednesday” του Netflix θα συνεχιστεί για δεύτερη σεζόν. Ο πρώτος κύκλος της σειράς σημείωσε νέο ρεκόρ προβολών για την πλατφόρμα, καταγράφοντας τις περισσότερες ώρες προβολής αγγλόφωνης σειράς την πρώτη εβδομάδα, με πάνω από 341 εκατομμύρια ώρες. Και όχι μόνο αυτό: Είναι η δεύτερη αγγλόφωνη σειρά στην ιστορία του Netflix με πάνω από 1,2 δισεκατομμύρια ώρες προβολής μέσα στις πρώτες 28 ημέρες.

Χαρακτηριστικό της επιρροής που είχε η σειρά είναι η «τρέλα» των χρηστών στα social media που μιμούνται την πρωταγωνίστρια να χορεύει.
Η Jenna Ortega, που υποδύεται την Wednesday, προσπαθεί να ελέγξει τις ικανότητες της προκειμένου να αποτρέψει μία σειρά δολοφονιών που έχουν τρομοκρατήσει την τοπική κοινωνία και να λύσει το μυστήριο που ενέπλεξε τους γονείς της πριν από 25 χρόνια – όλα αυτά με φόντο τις νέες και πολύ μπερδεμένες σχέσεις της στο Nevermore.

Η ανακοίνωση της πλατφόρμας
«Τις τελευταίες εβδομάδες, με κυνήγησαν, με στοίχειωσαν και με μιμήθηκαν εκατομμύρια φορές στο διαδίκτυο», ακούγεται να λέει η Wednesday στο video που κυκλοφόρησε για τη δεύτερη σεζόν της σειράς. «Ήταν καθαρά βασανιστήρια. Σας ευχαριστώ. Ειλικρινά εύχομαι να με ένοιαζε λίγο περισσότερο» συνεχίζει η τηλεοπτική Wednesday στο σχεδόν μονόλεπτο βίντεο υπό τους ήχους του remix του «Bloody Mary» της Lady Gaga.
Δείτε το τρέιλερ

https://www.youtube.com/watch?v=j_MuZmJNirw

www.marieclaire.gr