Το καλοκαίρι του 2004 η Ελλάδα μάγεψε την Ευρώπη κατακτώντας το Ευρωπαϊκό με προπονητή της Εθνικής τον Οττο Ρεχάγκελ.

Οι θεατές ανά τον κόσμο παρακολούθησαν τα αουτσάιντερ του θεσμού, μία ομάδα, η οποία χωρίς να έχει καμία απολύτως νίκη σε σημαντική διοργάνωση, να κατατροπώνει τους γίγαντες του παγκόσμιου ποδοσφαίρου με μαέστρο της, έναν Γερμανό, τον Οττο Ρεχάγκελ.

Μέχρι που ήρθε στην Ελλάδα, δεν είχε ξαναδουλέψει σε Εθνική, οι πρώτες μέρες ήταν δύσκολες, δεν ήξερε τη γλώσσα, προπονούσε με μεταφραστή, είχε άλλη νοοτροπία.

Αυτό το καλοκαίρι η tanweer παρουσιάζει μία ταινία αφιέρωμα στον Οττο Ρεχάγκελ και την πορεία του με την Εθνική μας στην Ευρώπη. Ενα Γερμανός που εξελίχθηκε πιο ελληνας από τους έλληνες. Δείτε τον Οτο Ρεχάγκελ να τραγουδά τον Εθνικό μας Υμνο

Έχοντας σημειώσει τεράστιες επιτυχίες για την χώρα του, πήρε την παράτολμη απόφαση να εγκαταλείψει τη Γερμανία και να έρθει στην Ελλάδα να προπονήσει τα αουτσάιντερ.

Τον Ιούλιο του 2004, ο Όττο Ρεχάγκελ και οι ηρωικοί παίκτες της Εθνικής ποδοσφαίρου έγραψαν χρυσή ιστορία στο Euro συγκινώντας όλους τους Έλληνες. Ο «Βασιλιας Οττο», έρχεται σύντομα στους κινηματογράφους από την tanweer.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

https://www.youtube.com/watch?v=wJjgQcwpKto&t=3s