Με τον Βλαδίμηρο Χαραλαμπίδη σε ένα ακουστικό live στο Friends Pub στις 2 Φεβρουαρίου

Ο Κώστας Χρονόπουλος, έχοντας στις αποσκευές του τέσσερις δισκογραφικές δουλειές, παρουσιάζει με τον Βλαδίμηρο Χαραλαμπίδη στην ηλεκτρική κιθάρα μια διαφορετική ηχητική εκδοχή, σε ένα ακουστικό Live, που θα φιλοξενηθεί στο Friends Pub, στον Βόλο, την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου.

Ο Κώστας Χρονόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα στις 21/12/1977, ξεκίνησε ν’ ασχολείται με τη μουσική από το γυμνάσιο και είναι αυτοδίδακτος μουσικός. Με σπουδές εικόνας, ήχου και video είναι από τους νέους τραγουδοποιούς που ζουν στο σήμερα έχοντας επηρεαστεί από ξένα συγκροτήματα κυρίως pop και rock μουσικής. Συνέθεσε τα πρώτα του τραγούδια σε μικρή ηλικία και με την πάροδο του χρόνου πήραν ολοκληρωμένη μορφή στο home studio του.

Ολοκληρώνοντας τα τραγούδια του, έστειλε το demo στην Universal Music και έτσι ξαφνικά χωρίς μεσάζοντες, κυκλοφόρησε το πρώτο του προσωπικό δίσκο με τίτλο «Σαν μια φωτογραφία» τον Απρίλιο του 2005 με τραγούδια και ερμηνεία δική του. Στον δίσκο αυτό συμμετέχουν ως ερμηνευτές ο Μπάμπης Στόκας στο τραγούδι «Σαν μια φωτογραφία» και ο Δημήτρης Καρρας στο τραγούδι «Θέλω να ξέρω πως περνάς».

Ο δεύτερος δίσκος του με τίτλο «Δεν έχω ιδέα» κυκλοφορεί τον Ιούλιο του 2007 απο την Minos – EMI. Στο άλμπουμ αυτό δείχνει μια εξαιρετική συνθετική ωριμότητα ενώ η απόδοση των κομματιών διατηρείται σε υψηλό επίπεδο, κάτι που είχε κάνει αίσθηση από το ντεμπούτο άλμπουμ του 2005 καθώς συνεργάζονται εξαιρετικοί φίλοι – μουσικοί(Νίκος Ζούδιαρης, Βωξ, Marianne Rarity των In Vox).

Ο ίδιος ο Κώστας Χρονόπουλος υπογράφει τη διεύθυνση παραγωγής ενώ το όλο εξαιρετικό πακέτο ολοκληρώνει η υπέροχη εικαστική επιμέλεια του ζωγράφου/ γλύπτη, Κωστή Γεωργίου ο οποίος χρησιμοποίησε έργα του από τις συλλογές του, Diaspora (2003) και Ex Ordinis (2004)

Ο τρίτος του δίσκος με τίτλο «Καληνύχτα Barney» κυκλοφορεί τον Ιούλιο του 2009 από την Legend.

Το δίσκο τίμησαν με την παρουσία τους (κατά αλφαβητική σειρά) οι φίλοι: Γρηγόρης Κλιούμης (Υπόγεια Ρεύματα), Μάνος Ξυδούς, Ελένη Πέτα και Απόστολος Ρίζος.

Η εικαστική επιμέλεια γίνεται από τον Ζωγράφο και Γλύπτη Κωστή Γεωργιου, ο οποίος χρησιμοποίησε έργα του από τις συλλογές του, Diaspora (2003) και Ex Ordinis (2004)

Ο τέταρτος του δίσκος με τίτλο «Ποιος στο μυαλό μου» κυκλοφόρησε το 2017 από την εφημερίδα Το χωνί με συμμετοχή του Γιάννη Μπαϊρακτάρη από τους Liber Animus

Η εικαστική επιμέλεια έγινε από τον εικαστικό Παντελή Μάκκα.

Εκτός από τους προσωπικούς δίσκους του έχει παρουσιάσει και αρκετές συμμετοχές – συνεργασίες.

Έχει εμφανιστεί σε δεκάδες μουσικές σκηνές σε ολόκληρη την Ελλάδα (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Γιάννενα, Κόρινθο, Καλαμάτα κτλ) όπως στο Σταυρό του Νότου, στο Ξυλουργείο στη Θεσσαλονίκη, στο Κύτταρο, στο Rodeo, στο Λυκαβηττό κτλ.
Friends pub
28ης Οκτωβρίου 150, Βόλος, τηλ : 2421 027070