Ένα από τα πιο συγκρουσιακά πρόσωπα της εγχώριας πολιτικής σκηνής, ο Θάνος Τζήμερος, «απειλεί» να αποχωρήσει από την πολιτική και την …αρθρογραφία, εάν δεν ψηφιστεί στις επόμενες εκλογές.

Ας σημειωθεί ότι ο κ. Τζήμερος έχει ανακοινώσει την εκλογική συνεργασία του κόμματος του οποίου ηγείται, «Δημιουργία Ξανά», με τη «Νέα Δεξιά» του Φαήλου Κρανιδιώτη. Στην ανάρτησή του προειδοποιεί ότι δεν θ’ ανεχτεί πλέον όσους επικροτούν τις απόψεις του, αλλά στις εκλογές δεν τον ψηφίζουν.

Την ανάρτησή του συνοδεύει με ένα άρθρο που έγραψε στο capital.gr, με τίτλο «Συνένοχοι στο φόνο», με αφορμή το άγριο έγκλημα στα Γλυκά Νερά, το οποίο διάβασαν πολλοί αναγνώστες και ο κ. Τζήμερος σχολιάζει ότι είναι πολλοί εκείνοι που διαβάζουν τις θέσεις του, αλλά στο τέλος επιλέγουν να ψηφίσουν άλλα κόμματα.

Γράφει, λοιπόν, στο Facebook: «Σας ενημερώνω πως τη δυνατότητα “διαβάζω & επιδοκιμάζω Τζήμερο” αλλά ψηφίζω τον άλλον για να φύγει ο παρα-άλλος δεν θα την έχετε άλλη φορά. Στις επόμενες εθνικές εκλογές αν ο συνασπισμός μας με τον Φαήλο δεν μπει στη Βουλή, εγώ αποχωρώ από την πολιτική και φυσικά και από την αρθρογραφία».