Η Σερ γιόρτασε τα 75α γενέθλιά της στις 20 Μαΐου, αλλά δεν είναι ο μοναδικός λόγος για τον οποίο έχει πολύ ευχάριστη διάθεση.

Με ανάρτησή της στο Twitter ανακοίνωσε ότι η Universal ετοιμάζει ταινία για την ζωή της με την Τζούντι Κρέιμερ και τον Γκάρι Γκέτζμαν παραγωγούς. Όπως επισημαίνει, η τραγουδίστρια και ηθοποιός οι δύο ήταν παραγωγοί της ταινίας «Mamma Mia!» και της συνέχειάς της (στην οποία η Σερ είχε εξέχοντα ρόλο). Ο Έρικ Ροθ θα γράψει το σενάριο, όπως σημειώνει η Σερ.

Η ανάρτηση της Σερ

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Deadline, οι λεπτομέρειες της βιογραφικής ταινίας δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί, ωστόσο δεν θα είναι όπως το μιούζικαλ «Mamma Mia!», πιθανότερο είναι να θυμίζει περισσότερο το «Bohemian Rhapsody».Οι παραγωγοί Γκάρι Γκέτζμαν και Τζούντι Κρέιμερ επιβεβαίωσαν τις ειδήσεις στο Deadline.

 «Ο Γκάρι και εγώ είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε ξανά με την Σερ και αυτή τη φορά φέρνουμε την εντυπωσιακή και πραγματική οδύσσεια της ζωής της στη μεγάλη οθόνη. Κανείς δεν μπορεί παρά να προσελκύεται και να εμπνέεται από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Σερ, από τη ζωή, το σθένος, τη μοναδική εξυπνάδα, τη ζεστασιά και το όραμα » δήλωσε η Κρέιμερ.

«Η απαράμιλλη επιτυχία της στα μιούζικαλ και την τηλεόραση ενέπνευσε γενιές. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ευτυχισμένοι που θα αφηγηθούμε την ιστορία της στο κινηματογραφόφιλο κοινό» πρόσθεσε.