Φήμες κυκλοφορούσαν εδώ και κάποιες ημέρες σχετικά με την κυκλοφορία ενός κοινού τραγουδιού της Adele με την Taylor Swift.

Όλα ξεκίνησαν όταν εντοπίστηκε ένα τραγούδι στην πλατφόρμα «Society of European Stage Authors and Composers» μία από τις μεγαλύτερες για τα δικαιώματα των συνθετών και τραγουδοποιών στις ΗΠΑ.

Το τραγούδι είχε τίτλο «Broken Hearts» και ως δημιουργοί φαίνονταν οι Adele Laurie Blue Adkins και η Taylor Alison Swift.

Παρόλα αυτά, αν και πολλοί χάρηκαν με το ενδεχόμενο αυτής της συνεργασίας, οι φαν θα των δύο τραγουδιστών θα απογοητευτούν πραγματικά.

Όπως φαίνεται δεν θα υπάρξει συνεργασία μεταξύ τους αναφέρει μία πηγή στο E!. Συγκεκριμένα, αναφέρει πως «δεν υπάρχει ίχνος αλήθειας στη συνεργασία αυτή». Επιπλέον, δεν υπάρχει το τραγούδι αυτό πλέον στην πλατφόρμα SESAC.

Η πιο αληθοφανής θεωρία είναι το τραγούδι αυτό να εμφανιστεί στο επερχόμενο άλμπουμ της Taylor Swift, στο οποίο θα υπάρχουν επανακυκλοφορίες των μεγάλων επιτυχιών της.

Οι φαν της Adele από την άλλη, περιμένουν με ανυπομονησία το 4ο άλμπουμ της και το πρώτο της μετά το 2015 μετά τη μεγάλη επιτυχία του «25»