Όλοι μιλούν για το The Crown και η μεγάλη πρεμιέρα πλησιάζει! Ενώ εμείς έχουμε ήδη ξεκινήσει την αντίστροφη μέτρηση για τις 9 Νοεμβρίου (ενώ παράλληλα ακυρώσαμε και όλα μας τα πλάνα), ξετινάξαμε το πολυσυζητημένο trailer κι επιλέξαμε τις 3 πιο hot σκηνές που θα μας απασχολήσουν και θα συζητάμε για πολύ καιρό!
Δράμα, διαζύγια, τσακωμοί, απιστία, είναι μερικές από τις σκηνές που θα απολαύσουμε στη μικρή οθόνη. Ποιες είναι, όμως, οι σκηνές που θα μας καθηλώσουν και θα βάλουν φωτιά στα ανάκτορα του Buckingham;
Η καταστροφική πυρκαγιά στο κάστρο του Windsor

Το trailer του The Crown για την 5η σεζόν ξεκινά με την βασίλισσα να στέκεται στο κάστρο του Winsdor, το οποίο έχει καταστραφεί από την μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε στις 20 Νοεμβρίου 1992.

Η καταστροφική πυρκαγιά κατάφερε να διαλύσει σχεδόν ολοκληρωτικά μία από τις μεγαλύτερες και παλαιότερες κατοικίες της βασιλικής οικογένειας και βλέπουμε την βασίλισσα Ελισάβετ και τον πρίγκιπα Φίλιππο να αγκαλιάζονται συντετριμμένοι ανάμεσα στα ερείπια.

Απ’ ό,τι φαίνεται η αγαπημένη μας σειρά έρχεται να μας αναλύσει το συγκεκριμένο γεγονός και να μας αποκαλύψει ποιες ήταν οι σκέψεις και η ψυχολογία της βασιλικής οικογένειας μετά από αυτή την καταστροφή, καθώς και ποια ήταν τα μέτρα που έλαβαν για την αντιμετώπισή της.
Το διαζύγιο του Καρόλου και της Diana και το πολυσυζητημένο revenge dress

Ύστερα από τα πολλαπλά σκάνδαλα και τις καταστροφές που πλήττουν την βασιλική οικογένεια, το διαζύγιο του πρίγκιπα Καρόλου και της πριγκίπισσας Diana έρχεται για να την αποτελειώσει.

Σε πλάνα που μας αποκαλύπτει το trailer βλέπουμε πως ο πρίγκιπας Κάρολος δεν αντέχει άλλο τον γάμο του με την Lady D, καθώς η καρδιά του ήταν πάντα αφιερωμένη σε μόνο μία γυναίκα, την Καμίλα.
Η αγαπημένη μας πριγκίπισσα, από την άλλη, παλεύει με την ψυχολογία της και τις διατροφικές της διαταραχές, χάνοντας τον εαυτό της.

Ευτυχώς η δυστυχώς το μαρτύριο του βασιλικού ζεύγους λαμβάνει τέλος όταν η βασίλισσα Ελισάβετ αποφασίζει να επιτρέψει το διαζύγιό τους.
Έτσι, το ζευγάρι ακολουθεί χωριστούς δρόμους, με τον πρίγκιπα Κάρολο να παραδέχεται τον δεσμό του με την Καμίλα και την πριγκίπισσα Diana να παίρνει την εκδίκησή της, βάζοντας φωτιά στο παλάτι με το revenge dress της.
Η Diana αφηγείται τη δική της ιστορία

Δύο χρόνια πριν τον θάνατό της η πριγκίπισσα Diana έδωσε μία συγκλονιστική συνέντευξη στο BBC και αποκάλυψε με απόλυτη ειλικρίνεια τι συνέβαινε ανάμεσα σε εκείνη και τον πρίγκιπα Κάρολο, αλλά και στα…ενδότερα του Παλατιού.

Η πριγκίπισσα Diana υπόσχεται: «Θα παλέψω μέχρι το τέλος» – Το trailer της 5ης σεζόν του The Crown μόλις κυκλοφόρησε και είναι κάτι παραπάνω από καθηλωτικό

Τότε, η Diana είχε χωρίσει από τον Κάρολο, όμως, το διαζύγιο δεν είχε βγει ακόμα. Βρήκε, όμως, το θάρρος και μίλησε για όλες τις δυσκολίες που αντιμετώπισε προκειμένου να προσαρμοστεί στον ρόλο της θέσης της, ενώ αποκάλυψε και σκληρές αλήθειες για τον σύζυγό της.

Η ατάκα που έμεινε απ’ την συγκεκριμένη συνέντευξη και έπαιζε την επόμενη μέρα σε όλα τα πρωτοσέλιδα ήταν μια: «Σε αυτόν το γάμο, ήμασταν τρεις» και τώρα βλέπουμε την συγκλονιστική αυτή συνέντευξη στην μικρή οθόνη.

Ομολογούμε πως το trailer είναι αρκετά αποκαλυπτικό, αλλά όχι τόσο ώστε να μας κάνει να μην ανυπομονούμε για όλα αυτά που θα ακολουθήσουν. Εμείς, πάντως, έχουμε αρχίσει ήδη να μετράμε αντίστροφα για την μεγάλη πρεμιέρα της 5ης σεζόν του The Crown.
Δείτε το τρέιλερ :

https://www.youtube.com/watch?v=Ej0vb8xhvbw