Στη σημερινή εκπομπή Ennitime is a good time στον Sport fm 89,5 η πρόεδρος των βενζινοπωλών Μαγνησίας κ. Βάσω Κοντοχρήστου, φωτογράφισε την κίνηση των καταναλωτών και στη ζήτηση πετρελαίου θέρμανσης και στην κατανάλωση βενζίνης με γκρίζα, μάλλον, χρώματα.

Μπορεί οι τιμές να είναι σχετικά καλές, ο κόσμος φαίνεται να “κόβει” από το κονδύλι για τη θέρμανση και τη βενζίνη, προφανώς για να καλύψουν άλλες ανάγκες. Η ακρίβεια και ο πόλεμος είναι ένας κακός συνδυασμός που σίγουρα λειτουργεί ανασταλτικά στην ψυχολογία των καταναλωτών.

Η κ. Κοντοχρήστου, μιλώντας στην Έννη Λεβέντη και στον Φώτη Σπανό εξήγησε πως είμαστε μακριά από την εποχή που οι τιμές ήταν “κανονικές” δηλαδή χαμηλές και πως τα τελευταία χρόνια η τιμή των καυσίμωνβ επηρεάζεται αρνητικά από τις γεωπολιτικές εξελίξεις.

Η περίοδος των Χριστουγέννων αν και ήταν καλή και οι άνθρωποι κινήθηκαν με κάποια άνεση καθώς τα ποσοστά επισκεψιμότητας στην περιοχή μας ήταν ικανοποιητικά, δεν ήταν ικανή όμως να καλύψει και τις ανάγκες των επιχειρήσεων που ήδη έχουν δει μειωμένα τα έσοδα των καταστημάτων τους.

Ακούστε εδώ τη συνέντευξη:

Σχετικά με την επιδοματική ενίσχυση, η πρόεδρος των βενζινοπωλών Μαγνησίας, είπε πως δεν φαίνεται να υπάρχει νέα πρόβλεψη για επίδομα καυσήμων για το επόμενο διάστημα.

syn adv group